Wojciech Pokora

  • Data urodzenia: 02.10.1934
  • Znak ziodiaku: Waga
  • Wiek: 84 lat

Biografia:

Filmografia:

Spokojnie, to tylko ekonomia! (2013)

Dylematu 5 (2006)

Dom niespokojnej starości (2005)

Tygrysy Europy (2003)

Więzy krwi (2001)

Izabela (2000)

Tygrysy Europy (1999)

Złoto dezerterów (1998)

Bank nie z tej ziemi (1993)

Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (1993)

Co lubią tygrysy (1989)

Koniec sezonu na lody (1987)

Dorastanie (1987)

Zmiennicy (1986)

C.K. Dezerterzy (1985)

Tato, nie bój się dentysty (1985)

Siedem życzeń (1984)

Szczęśliwy brzeg (1983)

Alternatywy 4 (1983)

Miłość ci wszystko wybaczy (1981)

Miś (1980)

Kariera Nikodema Dyzmy (1980)

Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz (1978)

Palace Hotel (1977)

Lalka (1977)

Brunet wieczorową porą (1976)

Szaleństwo Majki Skowron (1976)

Krowom niebo do pyska (1976)

Nie ma róży bez ognia (1974)

Czterdziestolatek (1974)

Poszukiwany, poszukiwana (1972)

Akcja Brutus (1970)

Hydrozagadka (1970)

Rejs (1970)

Przygody psa Cywila (1970)

Nowy (1969)

Człowiek z M-3 (1968)

To jest twój nowy syn (1967)

Marsjanie (1967)

Paryż - Warszawa bez wizy (1967)

Kiedy miłość była zbrodnią (1967)

Gdzie jest trzeci król? (1966)

Małżeństwo z rozsądku (1966)

Sam pośród miasta (1965)

Buty (1965)

Na melinę (1965)

Nieznany (1964)

Barbara i Jan (1964)

Mąż swojej żony (1960)

Ostrożnie Yeti (1960)

Zezowate szczęście (1960)

Do dzwonka Cafe (2012)

Teraz albo nigdy! (2008)

Klinika samotnych serc (2005)

Niania (2005)

Całkiem nowe lata miodowe (2004)

Kryminalni (2004)

Na Wspólnej (2003)

Na dobre i na złe (1999)

Miodowe lata (1998)

Bar "Atlantic" (1996)

Noce i dnie (1977)

Mój brat niedźwiedź II (2006)

Hotel Zacisze (1975)

Baxter! (1973)

Kochajmy straszydła (1970)

Straszne skutki awarii telewizora (1969)

Dziewczyna na jeden sezon (1968)

Liczę na wasze grzechy (1963)