Michał Żurawski

  • Data urodzenia: 02.07.1979
  • Znak ziodiaku: Lew
  • Wiek: 39 lat

Biografia:

Filmografia:

Kruk. Szepty słychać po zmroku (2018)

Odnajdę cię (2018)

Chyłka - Zaginięcie (2018)

Dzikie róże (2017)

PolandJa (2017)

53 wojny (2017)

Volta (2017)

Ultraviolet (2017)

Nie da się kochać (2017)

Kochaj (2016)

Jestem mordercą (2016)

Bodo (2016)

Bodo (2016)

Druga szansa (2016)

Karbala (2015)

Strażacy (2015)

Persona Non Grata (2015)

Miasto 44 (2014)

Jeziorak (2014)

Być jak Kazimierz Deyna (2012)

Mechanizm obronny (2012)

Kac Wawa (2011)

Los numeros (2011)

W ciemności (2011)

Ludzie Chudego (2010)

1920. Wojna i miłość (2010)

Lunatycy (2009)

Zero (2009)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Sprawiedliwi (2009)

Taras Bulba (2009)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Mała wielka miłość (2008)

Związek na odległość (2008)

Czarny (2008)

Londyńczycy (2008)

Czas honoru (2008)

Mała wielka miłość (2008)

Twarzą w twarz (2007)

M.D.K. (2007)

Królowie śródmieścia (2006)

Egzamin z życia (2005)

Oda do radości (2005)

PitBull (2005)

Serce gór (2004)

Rh+ (2004)

Jego dziewczyna (2004)

Samo życie (2002)

Do dzwonka Cafe (2012)

Prawo Agaty (2012)

Przepis na życie (2011)

Bez tajemnic (2011)

Komisarz Alex (2011)

Głęboka woda (2011)

39 i pół (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

Odwróceni (2007)

Ekipa (2007)

Dziki 2. Pojedynek (2005)

Magda M. (2005)

Dziupla Cezara (2004)

Kryminalni (2004)

Zaginiona (2003)

Na Wspólnej (2003)

Fala zbrodni (2003)

Na dobre i na złe (1999)

Han Solo: Gwiezdne wojny - historie (2018)

Thor: Ragnarok (2017)

Powstanie Warszawskie (2014)

Benek (2007)

Azja Express (2016)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: