Małgorzata Foremniak

  • Data urodzenia: 08.01.1967
  • Znak ziodiaku: Wodnik
  • Wiek: 52 lat

Biografia:

Filmografia:

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

Kobieta sukcesu (2018)

W rytmie serca (2017)

Sługi boże (2016)

Czerwony pająk (2015)

Aż po sufit! (2015)

Och, Karol 2 (2011)

Miasto z morza (2009)

Miasto z morza (2009)

Teraz albo nigdy! (2008)

Odwróceni (2007)

Świadek koronny (2007)

I kto tu rządzi? (2007)

Krótka histeria czasu (2006)

PitBull (2005)

Stara baśń (2004)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003)

Zmruż oczy (2003)

Jak to się robi z dziewczynami (2002)

Quo vadis (2002)

Avalon (2001)

Boże skrawki (2001)

Quo vadis (2001)

Prawo ojca (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Ostatnia misja (1999)

Gwiezdny Pirat (1998)

Musisz żyć (1997)

Sposób na Alcybiadesa (1997)

Sława i chwała (1997)

Ekstradycja 2 (1996)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996)

Tajemnica Sagali (1996)

Daleko od siebie (1995)

Złote dno (1995)

Matki, żony i kochanki (1995)

Radio Romans (1994)

Miasto prywatne (1994)

Bank nie z tej ziemi (1993)

In flagranti (1991)

Tak tak (1991)

Kingsajz (1987)

Romeo i Julia (1987)

Igraszki po obiedzie (1986)

Ups! Arka odpłynęła (2015)

Magiczna kostka (2006)

Heroes of Might and Magic V (2006)

Looney Tunes znowu w akcji (2003)

Piotruś Pan: Wielki powrót (2002)

Smocze wzgórze (2002)

Cybernetyczny Świat (IMAX 3D) (2000)

Rudolf czerwononosy Renifer (1998)

Pocahontas (1995)

Teknoman (1992)

O mnie się nie martw (2014)

Prawo Agaty (2012)

Hotel 52 (2010)

PitBull (2005)

Na Wspólnej (2003)

13 Posterunek (1997)

Mam talent! (2008)

W roli głównej (2007)

Dancing with the Stars. Taniec z gwiazdami (2005)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Ananasy z mojej klasy (2000)

Galeria: