Leszek Lichota

  • Data urodzenia: 17.08.1977
  • Znak ziodiaku: Panna
  • Wiek: 41 lat

Biografia:

Filmografia:

Miłość jest wszystkim (2018)

Boże Ciało (2018)

Okna, okna (2018)

Pułapka (2018)

Czuwaj (2017)

7 rzeczy, których nie wiecie o facetach (2016)

3 x Miłość (2016)

Karbala (2015)

Wataha (2014)

Kochanie, chyba cię zabiłem (2014)

Warsaw by Night (2014)

Wkręceni 2 (2014)

Prawo Agaty (2012)

Piąta pora roku (2012)

Z miłości (2011)

Chichot losu (2011)

Maraton tańca (2010)

Apetyt na życie (2010)

Blondynka (2010)

Lincz (2010)

Generał Nil (2009)

Sprawiedliwi (2009)

Rozmowy nocą (2008)

Czas honoru (2008)

Wiosna 1941 (2008)

Świadek koronny (2007)

Odwróceni (2007)

Apetyt na miłość (2006)

Dzień dobry kochanie (2004)

Na Wspólnej (2003)

Cyrano (2003)

Patrzę na ciebie, Marysiu (1999)

Hotel 52 (2010)

39 i pół (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

Egzamin z życia (2005)

Niania (2005)

Camera Cafe (2004)

Kryminalni (2004)

Glina (2003)

Fala zbrodni (2003)

Samo życie (2002)

Kasia i Tomek (2002)

Miasteczko (2000)

Legion samobójców (2016)

Podróże Guliwera 3D (2010)

Muminki w pogoni za kometą (2010)

Fantastyczna Czwórka (2006)

Danny Fantom (2004)

Drunk History - Pół litra historii (2017)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: