Krzysztof Pieczyński I

  • Data urodzenia: 27.03.1957
  • Znak ziodiaku: Baran
  • Wiek: 62 lat

Biografia:

Filmografia:

Gareth Jones (2019)

Krew Boga (2018)

Pułapka (2018)

Komisja morderstw (2016)

Powidoki (2016)

Belfer (2016)

Ziarno prawdy (2015)

Jack Strong (2014)

Na krawędzi (2012)

Sala samobójców (2011)

Uwikłanie (2011)

Święty Augustyn (2010)

Generał - zamach na Gibraltarze (2009)

Dzieci Ireny Sendlerowej (2009)

Generał (2009)

Prawo miasta (2007)

Nightwatching (2007)

Jasminum (2006)

Jan Paweł II (2005)

Poza zasięgiem (2004)

Kariera Nikosia Dyzmy (2002)

Pianista (2002)

Zielona karta (2002)

Reich (2001)

Boże skrawki (2001)

Jutro będzie niebo (2001)

Marszałek Piłsudski (2001)

Enduro Bojz (2000)

Daleko od okna (2000)

Jak narkotyk (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Kosmiczny terror (1999)

Pierwszy milion (1999)

Dom Frankensteina (1997)

Reakcja łańcuchowa (1996)

Grający z talerza (1995)

Pokuszenie (1995)

Prowokator (1995)

Projekt Manhattan (1989)

Idol (1985)

Jezioro Bodeńskie (1985)

Tanie pieniądze (1985)

Dzień czwarty (1984)

Adopcja (1983)

Krzyk (1982)

Życie Kamila Kuranta (1982)

Wielki bieg (1981)

Trio (1979)

Okupowani (2015)

Przekraczając granice (2013)

Prawo Agaty (2012)

Paradoks (2012)

Lekarze (2012)

Komisarz Alex (2011)

Londyńczycy (2008)

Przeprowadzki (2000)

Baza Pensacola (1997)

Niebieski Pacyfik (1996)

Sliders - Piąty wymiar (1995)

Dom (1980)

Świętokrzyskie sztetle (2012)

Brakujące słowo (2007)

W pustyni i w puszczy (2001)

Brakujące słowo (2007)

Spotkanie (2007)

Brakujące słowo (2007)

Spotkanie (2007)

Galeria: