Cezary Pazura

  • Data urodzenia: 13.06.1962
  • Znak ziodiaku: Rak
  • Wiek: 57 lat

Biografia:

Filmografia:

Diablo. Wyścig o wszystko (2019)

Pitbull. Ostatni pies (2018)

Ślepnąc od świateł (2018)

Trzecia połowa (2018)

7 uczuć (2018)

Pierwszy dzień lata (2017)

Dwie korony (2017)

Volta (2017)

Tabliczka mnożenia (2017)

Powiedz TAK! (2016)

Papierowe gody (2016)

Tatuś (2016)

Przypadki Cezarego P. (2015)

Bangistan (2015)

Aż po sufit! (2015)

Jak pokonać kaca (2014)

Jak szaleć to szaleć! (2014)

Polowanie na owce (2013)

Sztos 2 (2011)

Siła wyższa (2011)

Belcanto (2010)

Skrzydlate świnie (2010)

Weekend (2010)

Złoty środek (2009)

Piotrek the13th (2009)

Trzeci oficer (2008)

Ja wam pokażę! (2006)

Oficerowie (2006)

Faceci do wzięcia (2006)

Emilia (2005)

Show (2003)

Nienasycenie (2003)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (2003)

E=mc² (2002)

Kariera Nikosia Dyzmy (2002)

Dzień świra (2002)

Zutaten für Träume (2001)

Chłopaki nie płaczą (2000)

Zakochani (2000)

13 Posterunek 2 (2000)

Ajlawju (1999)

Kiler-ów 2-óch (1999)

Kiler (1997)

Sara (1997)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997)

Sztos (1997)

13 Posterunek (1997)

Dzieci i ryby (1996)

Aniołek (1996)

Słodko gorzki (1996)

Wirus (1996)

Nic śmiesznego (1995)

Tato (1995)

Wielki tydzień (1995)

Złote dno (1995)

The Poison Tasters (1995)

Oczy niebieskie (1994)

Polska śmierć (1994)

Psy II: Ostatnia krew (1994)

Trzy kolory: Biały (1994)

Znowu Pazura (1994)

Balanga (1993)

Dwa księżyce (1993)

Kraj świata (1993)

Lepiej być piękną i bogatą (1993)

Pamiętnik znaleziony w garbie (1993)

Polski crash (1993)

Pożegnanie z Marią (1993)

Uprowadzenie Agaty (1993)

Tylko strach (1993)

Trzy dni aby wygrać (1993)

Człowiek z... (1993)

WOW (1993)

Czarne słońca (1992)

Enak (1992)

Felix Dzierżyński ląduje w Warszawie (1992)

Kawalerskie życie na obczyźnie (1992)

Pierścionek z orłem w koronie (1992)

Psy (1992)

Wielka wsypa (1992)

Zwolnieni z życia (1992)

1968. Szczęśliwego Nowego Roku (1992)

Aby do świtu (1992)

Cynga (1991)

Kroll (1991)

Rozmowy kontrolowane (1991)

V. I. P. (1991)

Kuchnia polska (1991)

Deja vu (1989)

Pogranicze w ogniu (1988)

Czarne stopy (1986)

Pogrzeb lwa (1986)

Pogo (1985)

Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara (2017)

Gang Wiewióra 2 (2017)

Alicja po drugiej stronie lustra (2016)

Epoka lodowcowa: Mocne uderzenie (2016)

Epoka lodowcowa: Wielkanocne niespodzianki (2016)

Jak uratować mamę (2015)

W głowie się nie mieści (2015)

Kosmiczna wiewiór-strofa (2015)

Pierwsza randka Riley (2015)

Gang Wiewióra (2014)

Skubani (2013)

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów (2012)

Felix, Net i Nika oraz teoretycznie możliwa katastrofa (2012)

Na tropie Marsupilami (2012)

PlayStation All-Stars: Battle Royale (2012)

Tedi i poszukiwacze zaginionego miasta (2012)

Gnomeo i Julia (2011)

Happy Feet: Tupot małych stóp 2 (2011)

Epoka lodowcowa: Mamucia gwiazdka (2011)

Goryl Śnieżek w Barcelonie (2011)

Alicja w Krainie Czarów (2010)

Shrek Forever (2010)

Battlefield: Bad Company 2 (2010)

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów (2009)

Prawdziwa historia Kota w Butach (2009)

Odlot (2009)

Nadzwyczajna misja Asa (2009)

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów (2009)

Jak and Daxter: Zaginiona granica (2009)

Asterix na olimpiadzie (2008)

Lejdis (2008)

Lucky Luke na Dzikim Zachodzie (2007)

Epoka lodowcowa 2: Odwilż (2006)

Kurczak Mały (2005)

Chłopaki nie płaczą (2005)

Rybki z ferajny (2004)

Magiczna Gwiazda (2003)

Looney Tunes znowu w akcji (2003)

Epoka lodowcowa (2002)

Asterix i Obelix: Misja Kleopatra (2002)

Stacja kosmiczna (IMAX 3D) (2002)

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001)

Hokus Pokus Różowa Pantera (1998)

Na kłopoty Pantera (1996)

Starcom: kosmiczne siły zbrojne Stanów Zjednoczonych (1987)

Zakochany kundel (1955)

Belle Epoque (2017)

Ucho prezesa (2017)

Hotel 52 (2010)

Aktorzy przyjechali (2010)

Ojciec Mateusz (2008)

Niania (2005)

Klan (1997)

Żegnaj Rockefeller (1992)

Brygada RR (1989)

Miejsce zbrodni (1970)

Weekend (2010)

Faceci do wzięcia (2006)

Supermarket (2012)

Sztos 2 (2011)

Weekend (2010)

Wstyd (2006)

Nienasycenie (2003)

Wszyscy moi bliscy (1999)

W roli głównej (2007)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Ananasy z mojej klasy (2000)

Nie powiem, kim jestem (1998)

Podwójne życie (2011)

Galeria: