Borys Szyc

  • Data urodzenia: 04.09.1978
  • Znak ziodiaku: Waga
  • Wiek: 40 lat

Biografia:

Filmografia:

Piłsudski (2019)

Planeta Singli 3 (2019)

Kamerdyner (2018)

Zimna wojna (2018)

Serce nie sługa (2018)

Pokot (2017)

Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej (2017)

PolandJa (2017)

Listy do M. 3 (2017)

Kantor. Nigdy tu już nie powrócę (2016)

Bodo (2016)

Persona Non Grata (2015)

Pakt (2015)

Dżej Dżej (2014)

Serce, Serduszko (2014)

Czas honoru - Powstanie (2014)

Tajemnica Westerplatte (2013)

Ixjana. Z piekła rodem (2012)

Bitwa pod Wiedniem (2012)

Big Love (2012)

Lekarze (2012)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Sztos 2 (2011)

Przepis na życie (2011)

Kac Wawa (2011)

Randka w ciemno (2010)

Stepy (2010)

Śluby panieńskie (2010)

Kret (2010)

Mniejsze zło (2009)

Wojna polsko-ruska (2009)

Enen (2009)

Handlarz cudów (2009)

Demakijaż (2009)

Sprawiedliwi (2009)

Lejdis (2008)

Trzeci oficer (2008)

Serce na dłoni (2008)

Tajemnica twierdzy szyfrów (2007)

Testosteron (2007)

Ryś (2007)

Katia (2007)

Chaos (2006)

Hiena (2006)

Oficerowie (2006)

Droga wewnętrzna (2006)

Job, czyli ostatnia szara komórka (2006)

Janek (2006)

Południe-Północ (2006)

Cold Kenya (2006)

1409. Afera na zamku Bartenstein (2005)

Tango z aniołem (2005)

Kochajmy się (2005)

Oficer (2004)

Vinci (2004)

Pręgi (2004)

Symetria (2003)

Defekt (2003)

Męskie-żeńskie (2003)

Spotkania (2003)

Kanał (2002)

E=mc² (2002)

Sfora: Bez litości (2002)

Pianista (2002)

Ostatnia kryjówka (2002)

Przedwiośnie (2002)

Sfora (2002)

Stacja (2001)

Boże skrawki (2001)

Przedwiośnie (2001)

Sukces (2000)

Enduro Bojz (2000)

Kingsajz (1987)

Legion samobójców (2016)

Kreskostoria Polski (2012)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012)

Gnomeo i Julia (2011)

Rastamouse (2011)

Pokaż kotku, co masz w środku (2011)

Jeż Jerzy (2010)

Prawdziwa historia Kota w Butach (2009)

Esterhazy (2009)

Najlepszy kontakt (2009)

Asterix na olimpiadzie (2008)

Piorun (2008)

Wojownicze żółwie ninja (2007)

Don Chichot (2007)

Lucky Luke na Dzikim Zachodzie (2007)

Assassin's Creed (2007)

Broken Sword: Anioł Śmierci (2006)

Rogate ranczo (2004)

The Bard's Tale: Opowieści Barda (2004)

Chicago 1930 (2003)

Etherlords II (2003)

Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd (2003)

8 Mila (2002)

Titanic koniec legendy (2000)

Odyseja: W poszukiwaniu Ulissesa (2000)

Dragon Ball Z: Fuzja (1995)

Dragon Ball Z: Atak Smoka (1995)

Grześki wracają do szkoły (2017)

Bodo (2016)

Prawo Agaty (2012)

Naznaczony (2009)

Ekipa (2007)

Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie" (2005)

Niania (2005)

Camera Cafe (2004)

Zaginiona (2003)

Magiczne drzewo (2003)

Król przedmieścia (2002)

Kasia i Tomek (2002)

Kasia i Tomek (2002)

Adam i Ewa (2000)

Rodzina zastępcza (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Miodowe lata (1998)

Klan (1997)

Sensacje XX wieku (1983)

Do ostatniego drzewa (2017)

Idziak w 3D (2011)

Bitwa Warszawska w 3D (2010)

Szymon Majewski Show (2005)

Mamy Cię! (2004)

Kuba Wojewódzki (2002)

Dżej Dżej (2014)

Galeria: