Artur Barciś

  • Data urodzenia: 12.08.1956
  • Znak ziodiaku: Panna
  • Wiek: 63 lat

Biografia:

Filmografia:

Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej (2017)

Dwie korony (2017)

Czuwaj (2017)

Wnyki (2016)

Bezmiar sprawiedliwości (2011)

Galerianki (2009)

Doręczyciel (2008)

Braciszek (2007)

Halo Hans! Czyli nie ze mną te numery! (2007)

Ranczo Wilkowyje (2007)

Ranczo (2006)

Bezmiar sprawiedliwości (2006)

Wstyd (2006)

Galerianki (2006)

Kawałek nieba (2006)

Przybyli ułani... (2005)

Całkiem nowe lata miodowe (2004)

Jak to się robi z dziewczynami (2002)

Kontroler (2002)

Superprodukcja (2002)

Córa Marnotrawna (2001)

Sen o kanapce z żółtym serem (2000)

M jak miłość (2000)

Operacja "Koza" (1999)

Miodowe lata (1998)

Historie miłosne (1997)

Kroniki domowe (1997)

Dzień wielkiej ryby (1996)

Pułkownik Kwiatkowski (1995)

Wielki tydzień (1995)

Dwa księżyce (1993)

Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza (1993)

Plecak pełen przygód (1993)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993)

Jacek (1993)

Człowiek z... (1993)

Kawalerskie życie na obczyźnie (1992)

Szwadron (1992)

Aby do świtu (1992)

Ferdydurke (1991)

Powodzenia, żołnierzyku (1991)

Rozmowy kontrolowane (1991)

Życie za życie. Maksymilian Kolbe (1991)

Europa Europa (1990)

Kramarz (1990)

Ucieczka z kina "Wolność" (1990)

Napoleon (1990)

Ostatni prom (1989)

Rififi po sześćdziesiątce (1989)

Stan posiadania (1989)

Szklany dom (1989)

Urodzony po raz trzeci (1989)

Virtuti (1989)

Krótki film o miłości (1988)

Dekalog III (1988)

Dekalog IV (1988)

Dekalog I (1988)

Dekalog II (1988)

Dekalog VII (1988)

Dekalog VIII (1988)

Dekalog IX (1988)

Dekalog V (1988)

Dekalog VI (1988)

Mistrz i Małgorzata (1988)

Gdzieśkolwiek jest, jeśliś jest (1988)

Chichot Pana Boga (1988)

Bez grzechu (1987)

Krótki film o zabijaniu (1987)

Opowiadanie wariackie (1987)

Prywatne śledztwo (1986)

Zaproszenie (1986)

Zmiennicy (1986)

Tulipan (1986)

Kołysanka (1986)

Sam pośród swoich (1985)

Bez końca (1984)

Porcelana w składzie słonia (1984)

Przemytnicy (1984)

Pan na Żuławach (1984)

Siedem życzeń (1984)

Lato leśnych ludzi (1984)

Wierna rzeka (1983)

Sensacje XX wieku (1983)

Odlot (1982)

Polonia Restituta (1982)

Człowiek z żelaza (1981)

Znachor (1981)

Polonia Restituta (1980)

Ballada o Januszku (1980)

Do krwi ostatniej (1979)

Daleko od szosy (1976)

Auta 3 (2017)

Ups! Arka odpłynęła (2015)

Uniwersytet Potworny (2013)

Rycerz Blaszka. Pogromca smoków (2013)

Szpiedzy w Warszawie (2012)

Auta 2 (2011)

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian (2008)

Auta (2006)

Franklin i skarb jeziora (2006)

Iniemamocni (2004)

Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marzeń (2002)

Asterix i Obelix kontra Cezar (1999)

Airline Tycoon (1999)

Słoneczny zegar (1997)

Wrzeciono czasu (1995)

Pan Niania (1993)

Testament (1993)

Kacze opowieści: Poszukiwacze zaginionej lampy (1990)

Litymbrjon (1988)

Kacze opowieści (1987)

Tylko Manhattan (1987)

Piotr Wielki (1986)

Przygody Rabina Jakuba (1973)

Ucho prezesa (2017)

Codzienna 2 m. 3 (2005)

PitBull (2005)

Kryminalni (2004)

Psie serce (2002)

Kasia i Tomek (2002)

Na dobre i na złe (1999)

Świat według Kiepskich (1999)

Brygada RR (1989)

Pogranicze w ogniu (1988)

Dom (1980)

07 zgłoś się (1976)

Bojkot (2008)

Rozmowy przy stole (2008)

Dancing with the Stars. Taniec z gwiazdami (2005)

Szymon Majewski Show (2005)

Mamy Cię! (2004)

Kuba Wojewódzki (2002)

Milionerzy (1999)

Kocham Klarę (2001)

Galeria: