Anna Dymna

  • Data urodzenia: 20.07.1951
  • Znak ziodiaku: Lew
  • Wiek: 68 lat

Biografia:

Filmografia:

Szkoła uwodzenia Czesława M. (2016)

Excentrycy, czyli po słonecznej stronie ulicy (2015)

Dzień babci (2015)

Lęk wysokości (2011)

Historia ukryta w czekoladzie (2011)

Licencja na wychowanie (2010)

Doręczyciel (2008)

Odwróceni (2007)

Mim (2007)

Wieża (2006)

S@motność w sieci (2006)

Miłość w przejściu podziemnym (2006)

S@motność w sieci (2006)

Skazany na bluesa (2005)

Nasza ulica (2004)

Pan Bruno (2004)

Stara baśń (2004)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003)

Bez końca (2003)

Wiedźmin (2001)

Duże zwierzę (2000)

Siedlisko (1998)

Boża podszewka (1997)

Dama kameliowa (1995)

Pestka (1995)

Panna z mokrą głową (1994)

Śmierć jak kromka chleba (1994)

Diabelska edukacja (1994)

Panna z mokrą głową (1994)

Tylko strach (1993)

Pole niczyje (1988)

Schodami w górę, schodami w dół (1988)

Mistrz i Małgorzata (1988)

Osobisty pamiętnik grzesznika... przez niego samego spisany (1985)

Żałoba przystoi Elektrze (1985)

Rycerze i rabusie (1984)

Na odsiecz Wiedniowi (1983)

Ostrze na ostrze (1983)

Przeznaczenie (1983)

Wedle wyroków twoich... (1983)

Dolina Issy (1982)

Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny (1982)

Znachor (1981)

Yvonne (1980)

Królowa Bona (1980)

Węgierska rapsodia (1979)

Do krwi ostatniej (1979)

Do krwi ostatniej... (1978)

Wesela nie będzie (1978)

Kombinator (1977)

Kochaj albo rzuć (1977)

Okrągły tydzień (1977)

Pasja (1977)

Trędowata (1976)

Janosik (1974)

Nie ma mocnych (1974)

Karuzela (1974)

Sekret (1973)

Janosik (1973)

Droga (1973)

Z życia nicponia (1973)

Przecież nic się nie stało (1973)

Klucze (1972)

Diament radży (1971)

Jak daleko stąd, jak blisko (1971)

5 i 1/2 bladego Józka (1971)

Szerokiej drogi, kochanie (1971)

150 na godzinę (1971)

Księżniczka i Żaba (2009)

WALL·E (2008)

Tajemnice domu strachów (2000)

Drogi królowej Jadwigi (1997)

Dziewczynka z hotelu Excelsior (1988)

Blondynka (2010)

Wiedźmin (2002)

Ocalony świat (2014)

Rozmowa kontrolowana z Sylwestrem Chęcińskim (2011)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: