Andrzej Zieliński I

  • Data urodzenia: 14.10.1962
  • Znak ziodiaku: Waga
  • Wiek: 56 lat

Biografia:

Filmografia:

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

Volta (2017)

W rytmie serca (2017)

Ziarno prawdy (2015)

Web Therapy (2015)

Kebab i Horoskop (2014)

Wataha (2014)

O mnie się nie martw (2014)

Obława (2012)

Paradoks (2012)

Prawo Agaty (2012)

Och, Karol 2 (2011)

Sprawiedliwi (2009)

Odwróceni (2007)

Świadek koronny (2007)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006)

Boża podszewka II (2005)

Dom niespokojnej starości (2005)

Czwarta władza (2004)

Zróbmy sobie wnuka (2003)

Chopin. Pragnienie miłości (2002)

Pianista (2002)

Quo vadis (2002)

Quo vadis (2001)

To my (2000)

Chłopaki nie płaczą (2000)

Kalipso (2000)

Nieznana opowieść wigilijna (2000)

Operacja Samum (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Sto minut wakacji (1999)

Sto minut wakacji (1998)

Biały Kruk (1998)

Złoto dezerterów (1998)

Pułapka (1997)

Ekstradycja 2 (1996)

Anioł śmierci (1995)

Lazarus (1993)

Wiatr ze wschodu (1993)

Mucha (1992)

Dzieci wojny (1991)

Kuchnia polska (1991)

Havet Stiger (1990)

Mefisto Walc (1989)

Pięć minut przed gwizdkiem (1988)

Teatrum wiele tu może uczynić (1988)

Sala nr 6 (1987)

Dorastanie (1987)

Śmieciarz (1987)

Yesterday (1984)

Wakacje z Madonną (1983)

Załoga G (2009)

Quantum of Solace (2008)

Nascar 3D (2004)

Gdzie jesteś Paititi? (2002)

Dzwonnik z Notre Dame II (2002)

Zobaczyć jak najwięcej (2001)

Chopin (1997)

Dzwonnik z Notre Dame (1996)

Świąteczna gorączka (1996)

Kosmiczny mecz (1996)

Wiek niewinności (1993)

Benjamin Blümchen (1991)

Stanley i Iris (1990)

Pokój z widokiem (1985)

Aryskotraci (1970)

Lekarze (2012)

Naznaczony (2009)

Ojciec Mateusz (2008)

Niania (2005)

Defekt (2003)

Zostać miss (2001)

Milionerzy (1999)

Galeria: