Wojciech Zieliński II

  • Data urodzenia: 23.04.1979
  • Znak ziodiaku: Byk
  • Wiek: 39 lat

Biografia:

Filmografia:

Kurier (2019)

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

Zgoda (2017)

Człowiek z magicznym pudełkiem (2017)

Kropla prawdy (2017)

Wołyń (2016)

Na noże (2016)

Czerwony pająk (2015)

Służby specjalne (2015)

Luna (2015)

Prokurator (2015)

Kamienie na szaniec (2014)

Agnieszka (2014)

Naturalni (2014)

Służby specjalne (2014)

Zbrodnia (2014)

Bronisław Hellwig (2014)

Lekarze nocą (2014)

Lekarze po godzinach (2013)

Lekarze (2012)

Ostatnie piętro (2012)

Pokłosie (2012)

Supermarket (2012)

Trzy razy mama (2012)

Rewelacyjny film (2012)

Huśtawka (2010)

Chrzest (2010)

Nie ten człowiek (2010)

1920. Wojna i miłość (2010)

Moja krew (2009)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009)

Nie opuszczaj mnie (2009)

Zero (2009)

Londyńczycy (2008)

Odwróceni (2007)

Świadek koronny (2007)

Z odzysku (2006)

Bez iluzji (2006)

Oficer (2004)

Dotknij mnie (2003)

Tygrysy Europy (1999)

Fantastyczne zwierzęta: Zbrodnie Grindelwalda (2018)

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie (2016)

Ucho prezesa (2017)

Diagnoza (2017)

Ratownicy (2010)

Galeria: