Wojciech Smarzowski

  • Data urodzenia: 18.01.1963
  • Znak ziodiaku: Wodnik
  • Wiek: 56 lat

Biografia:

Filmografia:

Kler (2018)

Ksiądz (2017)

Wołyń (2016)

Pod Mocnym Aniołem (2014)

Drogówka (2013)

Róża (2011)

Bez tajemnic (2011)

Dom zły (2009)

BrzydUla (2008)

Londyńczycy (2008)

Wesele (2004)

Na Wspólnej (2003)

Małżowina (1998)

Świt (1991)

Kler (2018)

Ksiądz (2017)

Wołyń (2016)

Pod Mocnym Aniołem (2014)

Drogówka (2013)

Dom zły (2009)

Wesele (2004)

Sezon na leszcza (2000)

Małżowina (1998)

Psy totalitaryzmu (1996)

Szwejki (1994)

Świt (1991)

Drugi pokój (1988)

Hipnoteza (1986)

Pod Mocnym Smarzolem (2014)

Galeria: