Wojciech Mecwaldowski

  • Data urodzenia: 05.04.1980
  • Znak ziodiaku: Byk
  • Wiek: 39 lat

Biografia:

Filmografia:

Juliusz (2018)

Trzecia połowa (2018)

Ułaskawienie (2018)

Gwiazdy (2017)

Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej (2017)

Ja i mój tata (2017)

Druga szansa (2016)

Totalna harmonia (2016)

Ewolucja gwiazd (2016)

11 minut (2015)

Klub Włóczykijów (2015)

Autobus (2015)

Pakt (2015)

Baron24 (2014)

Mocna kawa wcale nie jest taka zła (2014)

Last Minute (2013)

Bitwa pod Wiedniem (2012)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012)

Miłość (2012)

Dziewczyna z szafy (2012)

Niebo (2012)

Sygnał (2012)

Lekarze (2012)

Przyjaciółki (2012)

Jak się pozbyć cellulitu (2011)

Wojna żeńsko-męska (2011)

Wiadomości z drugiej ręki (2011)

Księżycowa rzeka (2011)

Bezmiar sprawiedliwości (2011)

Ciacho (2010)

Usta Usta (2010)

Stacja (2010)

Noc życia (2010)

Mam Cię na taśmie (2010)

Lunatycy (2009)

Kochaj i tańcz (2009)

Tancerze (2009)

Mniejsze zło (2009)

Piotrek the13th (2009)

Popołudnie (2009)

I pół (2009)

Lejdis (2008)

Trzeci oficer (2008)

39 i pół (2008)

Związek na odległość (2008)

Aleja gówniarzy (2007)

Testosteron (2007)

Nie panikuj! (2007)

Jak to jest być moją matką (2007)

Kto nigdy nie żył... (2006)

Bezmiar sprawiedliwości (2006)

Sztuka masażu (2006)

Rzeźnia nr 1 (2006)

Krótka histeria czasu (2006)

Tango z aniołem (2005)

Fale. Wyjazd (2005)

Gorzkie pomarańcze (2005)

Nie śpij (2005)

Pręgi (2004)

Przecież wiesz (2004)

Co by tu jeszcze (2003)

Po omacku (2003)

Dzień świra (2002)

Gerszom (2002)

Ucho prezesa (2017)

Prawo Agaty (2012)

Instynkt (2011)

Ojciec Mateusz (2008)

Doręczyciel (2008)

Czas honoru (2008)

Prawo miasta (2007)

Apetyt na miłość (2006)

PitBull (2005)

Niania (2005)

Kryminalni (2004)

Pierwsza miłość (2004)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (2003)

Fala zbrodni (2003)

Klan (1997)

Mała Stopa (2018)

Pułapka czasu (2018)

Asteriks i Obeliks. Tajemnica magicznego wywaru (2018)

Asteriks i Obeliks: Osiedle Bogów (2014)

Rechotek (2014)

Sklep dla samobójców (2012)

Happy Feet: Tupot małych stóp 2 (2011)

W roli głównej (2007)

Szymon Majewski Show (2005)

Galeria: