Wojciech Malajkat

  • Data urodzenia: 16.01.1963
  • Znak ziodiaku: Wodnik
  • Wiek: 56 lat

Biografia:

Filmografia:

Listy do M. 3 (2017)

Listy do M. 2 (2015)

Obywatel (2014)

Listy do M. (2011)

Optymista (2010)

Czego nikt nie wie (2008)

Szatan z 7 klasy (2006)

Miłość w przejściu podziemnym (2006)

Szatan z siódmej klasy (2006)

Codzienna 2 m. 3 (2005)

Bao-Bab, czyli zielono mi (2003)

Nienasycenie (2003)

Królowa chmur (2003)

Klasa na obcasach (2000)

Ogniem i mieczem (2000)

Ogniem i mieczem (1999)

Lot 001 (1999)

Bar "Atlantic" (1996)

Próby domowe (1995)

Szabla od komendanta (1995)

Wielki tydzień (1995)

Znowu Pazura (1994)

Pajęczarki (1993)

Łowca. Ostatnie starcie (1993)

Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (1993)

WOW (1993)

Bank nie z tej ziemi (1993)

Piękna nieznajoma (1992)

Panny i wdowy (1991)

V. I. P. (1991)

Panny i wdowy (1991)

Mów mi Rockefeller (1990)

Zabić na końcu (1990)

Deja vu (1989)

Stan strachu (1989)

Sztuka kochania (1989)

Odbicia (1989)

Bumerang (1989)

Serenite (1988)

Krawat (1988)

Cesarskie cięcie (1987)

O rany, nic się nie stało!!! (1987)

Zad wielkiego wieloryba (1987)

Maria Kuncewiczowa. Wspomnienia o ludziach, książkach i zdarzeniach (1987)

Czarne stopy (1986)

ESD (1986)

Pogrzeb lwa (1986)

Żuraw i czapla (1985)

Auta 3 (2017)

Mikołaj i spółka (2017)

Opowiastki (2017)

Epoka lodowcowa: Mocne uderzenie (2016)

Epoka lodowcowa: Wielkanocne niespodzianki (2016)

Kosmiczna wiewiór-strofa (2015)

Muzeum utracone (2014)

Rotem (2013)

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów (2012)

PlayStation All-Stars: Battle Royale (2012)

Ratchet & Clank: Załoga Q (2012)

Kot w butach: Trzy diabły (2012)

Ratchet & Clank: 4 za Jednego (2011)

Kot w butach (2011)

Epoka lodowcowa: Mamucia gwiazdka (2011)

Hakawati (2011)

Shrek Forever (2010)

Dwa kroki za… (2010)

Shrek ma wielkie oczy (2010)

Donkey's Christmas Shrektacular (2010)

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów (2009)

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów (2009)

Wino truskawkowe (2008)

Delfiny i wieloryby 3D. Plemiona oceanów (2008)

Pucuł i Grzechu (2008)

Zupełnie inna historia (2008)

Shrek Trzeci (2007)

Pada Shrek (2007)

Epoka lodowcowa 2: Odwilż (2006)

Happy wkręt (2006)

Wielka wędrówka (2006)

Garbi - Super bryka (2005)

Jan Paweł II (2005)

Shrek 2 (2004)

W 80 dni dookoła świata (2004)

Shrek 2 (2004)

Nienasycenie (2003)

Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marzeń (2002)

Epoka lodowcowa (2002)

Pierwszy milion (2000)

Pierwszy milion (1999)

Miłość i wojna (1996)

101 dalmatyńczyków (1996)

Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół (1992)

Armelle (1990)

Prawo Agaty (2012)

Nowa (2010)

Pensjonat pod Różą (2004)

Defekt (2003)

Sprawa na dziś (2003)

13 Posterunek 2 (2000)

Bandycki Petersburg: Adwokat (2000)

Na dobre i na złe (1999)

Policjanci (1999)

Jerzy Grzegorzewski. Skrywana obecność. (2003)

Kuba Wojewódzki (2002)

Ananasy z mojej klasy (2000)

Ding Dong (2018)

Milczenie Polskich Owiec (2017)

Wolny jeździec (2007)

Galeria: