Tomasz Karolak

  • Data urodzenia: 21.06.1971
  • Znak ziodiaku: Rak
  • Wiek: 48 lat

Biografia:

Filmografia:

Planeta Singli 3 (2019)

Narzeczony na niby (2018)

Kobieta sukcesu (2018)

Planeta Singli 2 (2018)

Trzecia połowa (2018)

7 uczuć (2018)

Pech to nie grzech (2018)

Porady na zdrady (2017)

Listy do M. 3 (2017)

Planeta Singli (2016)

Artyści (2016)

Bez paniki, z odrobiną histerii (2016)

Bangistan (2015)

Listy do M. 2 (2015)

Klub Włóczykijów (2015)

Baron24 (2014)

Spokojnie, to tylko ekonomia! (2013)

Boscy w sieci (2013)

Prawo Agaty (2012)

Ja to mam szczęście (2012)

Piąty stadion (2012)

Wojna żeńsko-męska (2011)

Rodzinka.pl (2011)

Wyjazd integracyjny (2011)

Listy do M. (2011)

Pokaż kotku, co masz w środku (2011)

Kac Wawa (2011)

Przepis na życie (2011)

Ciacho (2010)

Milion dolarów (2010)

Trzy minuty. 21:37 (2010)

Śniadanie do łóżka (2010)

Miłość na wybiegu (2009)

Projekt dziecko (2009)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009)

Aż po grób (2009)

Rozmowy ojca z synem (2009)

I pół (2009)

Lejdis (2008)

Jeszcze raz (2008)

Nie kłam, kochanie (2008)

39 i pół (2008)

Drzazgi (2008)

Testosteron (2007)

Rezerwat (2007)

Dwie strony medalu (2007)

Lekcje pana Kuki (2007)

Determinator (2007)

Mamuśki (2007)

Kilka prostych słów (2007)

Tylko mnie kochaj (2006)

Pod powierzchnią (2006)

Dylematu 5 (2006)

Okazja (2005)

Bulionerzy (2004)

Sublokatorzy (2004)

Nasza ulica (2004)

Kryminalni (2004)

Talki z resztą (2004)

Ciało (2003)

Bao-Bab, czyli zielono mi (2003)

Duże zwierzę (2000)

Mamo zobacz (2000)

Kumba (2013)

Prawdziwa historia Kota w Butach (2009)

Piorun (2008)

Disco robaczki (2008)

Na fali (2007)

Ratatuj (2007)

Hotel 52 (2010)

Legia - stawka większa niż mecz (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

Hela w opałach (2006)

Apetyt na miłość (2006)

Niania (2005)

Glina (2003)

Świat według Kiepskich (1999)

Drunk History - Pół litra historii (2017)

Azja Express (2016)

W roli głównej (2007)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Rozmowy ojca z synem (2009)

Galeria: