Tomasz Dedek

  • Data urodzenia: 20.09.1957
  • Znak ziodiaku: Waga
  • Wiek: 62 lat

Biografia:

Filmografia:

Historia Roja (2016)

Ktoś (2016)

Historia Roja, czyli w ziemi lepiej słychać (2015)

Ojcze masz (2014)

Bilet na Księżyc (2013)

Prawo Agaty (2012)

Na krawędzi (2012)

Galeria (2011)

Mała matura 1947 (2010)

Mała matura 1947 (2010)

Generał Nil (2009)

Trzeci oficer (2008)

Czas honoru (2008)

Tajemnica twierdzy szyfrów (2007)

Determinator (2007)

Regina (2007)

Mistrz Świata (2006)

Siedem grzechów popcooltury (2005)

Rodzina zastępcza plus (2004)

Oficer (2004)

Pogoda na jutro (2003)

Szycie na gorąco (2003)

Haker (2002)

Samo życie (2002)

Poranek kojota (2001)

Pieniądze to nie wszystko (2001)

Więzy krwi (2001)

Garderoba damska (2001)

Tam, gdzie żyją Eskimosi (2001)

Enduro Bojz (2000)

Adam i Ewa (2000)

Twarze i maski (2000)

Wyrok na Franciszka Kłosa (2000)

Wielkie rzeczy: Gra (2000)

Pan Tadeusz (1999)

Fuks (1999)

Rodzina zastępcza (1999)

Trzy szalone zera (1999)

Amok (1998)

Sztos (1997)

Taekwondo (1997)

Nocne graffiti (1996)

Wezwanie (1996)

Pułkownik Kwiatkowski (1995)

Ekstradycja (1995)

Pociąg do wolności (1995)

"Chodźmy kraść na górach ogień. Mniej nie warto" Kazimierz Wierzyński 1894-1969 (1995)

"Alarm". Antoni Słonimski 1895-1976 (1995)

"Chmury nad nami rozpal w łunę". Julian Tuwim 1894-1953 (1995)

"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980 (1995)

Psy II: Ostatnia krew (1994)

Młodość winna być nagła i ostra jak klinga! (1994)

"Szaleńcy, wzrośniem kiedyś kłosami mądrości". Jan Lechoń 1899-1956 (1994)

Lista Schindlera (1993)

Plecak pełen przygód (1993)

Psy (1992)

Czarne słońca (1992)

Król komputerów (1988)

Teatrum wiele tu może uczynić (1988)

Pięć minut przed gwizdkiem (1988)

Dorastanie (1987)

Zdarzenie (1986)

Labirynt (1985)

Rośliny trujące (1985)

Zrzutka (1985)

Miłość z listy przebojów (1984)

Na straży swej stać będę (1983)

Thais (1983)

Przesłuchanie (1982)

Popielec (1982)

Wielki bieg (1981)

Godzina "W" (1979)

Gwint: Wiedźmińska gra karciana (2018)

Han Solo: Gwiezdne wojny - historie (2018)

Detroit: Become Human (2018)

Krzysiu, gdzie jesteś? (2018)

Star Wars Battlefront II (2017)

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds (2017)

Jak zostać kotem (2016)

Czerwony kapitan (2016)

Wiedźmin 3: Dziki Gon (2015)

Wiedźmin 3: Dziki Gon - Serca z kamienia (2015)

Imperium robotów. Bunt człowieka (2014)

Rodzinka Robinsonów (2007)

Polowanie na mysz (1997)

Za marzenia (2018)

Belle Epoque (2017)

Diagnoza (2017)

Belfer (2016)

Nie rób scen (2015)

Baron24 (2014)

O mnie się nie martw (2014)

Paradoks (2012)

Układ Warszawski (2011)

Komisarz Alex (2011)

Hotel 52 (2010)

Nowa (2010)

Blondynka (2010)

Licencja na wychowanie (2010)

Teraz albo nigdy! (2008)

Hotel pod żyrafą i nosorożcem (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

Ekipa (2007)

Barwy szczęścia (2007)

Oficerowie (2006)

My Baby (2006)

Egzamin z życia (2005)

Kryminalni (2004)

Pierwsza miłość (2004)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (2003)

Fala zbrodni (2003)

Defekt (2003)

Na Wspólnej (2003)

Kasia i Tomek (2002)

Kasia i Tomek (2002)

M jak miłość (2000)

Plebania (2000)

Ja, Malinowski (1999)

Policjanci (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Miodowe lata (1998)

Złotopolscy (1997)

Tajemnica Sagali (1996)

Żegnaj Rockefeller (1992)

Brygada RR (1989)

Zmiennicy (1986)

Dom (1980)

Moje życie jako TW. Tomasz Dedek (2008)

Mamy Cię! (2004)

Galeria: