Sonia Bohosiewicz

  • Data urodzenia: 09.12.1975
  • Znak ziodiaku: Strzelec
  • Wiek: 43 lat

Biografia:

Filmografia:

Narzeczony na niby (2018)

7 uczuć (2018)

Diagnoza (2017)

Po prostu przyjaźń (2016)

Panie Dulskie (2015)

Excentrycy, czyli po słonecznej stronie ulicy (2015)

Historia Ireny Sendlerowej (2015)

Hiszpanka (2014)

Fotograf (2014)

Polskie gówno (2014)

Bogowie (2014)

Obywatel (2014)

Czas honoru - Powstanie (2014)

Był sobie dzieciak (2013)

Syberiada polska (2013)

Podejrzani zakochani (2013)

Być jak Kazimierz Deyna (2012)

Aida (2012)

Obława (2012)

Wojna żeńsko-męska (2011)

Kac Wawa (2011)

80 milionów (2011)

Usta Usta (2010)

Mała matura 1947 (2010)

Laura (2010)

Mała matura 1947 (2010)

Zwerbowana miłość (2009)

Miłość na wybiegu (2009)

Wojna polsko-ruska (2009)

Balladyna (2009)

Zero (2009)

Przystań (2009)

I pół (2009)

Jak żyć? (2008)

Jeszcze nie wieczór (2008)

39 i pół (2008)

Czas honoru (2008)

Rezerwat (2007)

Pogoda na piątek (2006)

Zakochany Anioł (2005)

Jestem (2005)

Show (2003)

Ostatni blues (2002)

Samo niebo (2001)

Spis cudzołożnic (1995)

Iniemamocni 2 (2018)

Gang Wiewióra 2 (2017)

Overwatch (2016)

Gang Wiewióra (2014)

Siedmiu krasnoludków ratuje Śpiącą Królewnę (2014)

Kumba (2013)

Happy Feet: Tupot małych stóp 2 (2011)

Mass Effect 2 (2010)

Piorun (2008)

Prokurator (2015)

Prawo Agaty (2012)

Ojciec Mateusz (2008)

I kto tu rządzi? (2007)

Magda M. (2005)

Niania (2005)

Wielkie ucieczki (2005)

Pierwsza miłość (2004)

Na dobre i na złe (1999)

Miodowe lata (1998)

Mali Giganci (2015)

Top Chef (2013)

W roli głównej (2007)

Magiel towarzyski (2006)

Szymon Majewski Show (2005)

Galeria: