Sławomir Orzechowski

  • Data urodzenia: 06.07.1958
  • Znak ziodiaku: Lew
  • Wiek: 60 lat

Biografia:

Filmografia:

Kurier (2019)

Szóstka (2019)

Kamerdyner (2018)

Dwie korony (2017)

Korona królów (2017)

Historia Roja (2016)

Zaćma (2016)

Mały Jakub (2016)

Na noże (2016)

Kazimierz Leski (2016)

Wesele w kurnej chacie (2016)

Panie Dulskie (2015)

Król życia (2015)

Łańcuchy pokarmowe terenów zalesionych (2015)

Lokatorki (2015)

Historia Roja, czyli w ziemi lepiej słychać (2015)

Obce ciało (2014)

Fragmenty (2014)

Gorzko, gorzko! (2014)

Gabriel (2013)

Podejrzani zakochani (2013)

Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł (2011)

Wyjazd integracyjny (2011)

Daas (2011)

Przepis na życie (2011)

Pokaż kotku, co masz w środku (2011)

Józef K. (2011)

Obudź się (2011)

Nie ten człowiek (2010)

Kret (2010)

Trzy minuty. 21:37 (2010)

Balladyna (2009)

Dom zły (2009)

Mniejsze zło (2009)

Nie kłam, kochanie (2008)

To nie tak jak myślisz, kotku (2008)

Niezawodny system (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

Szaleńcy (2007)

Dwie strony medalu (2007)

Tajemnica twierdzy szyfrów (2007)

Determinator (2007)

Podróż (2006)

Pogoda na piątek (2006)

Mrok (2006)

Ranczo (2006)

Boża podszewka II (2005)

Komornik (2005)

Czas surferów (2005)

Doskonałe popołudnie (2005)

Okazja (2005)

Bohater naszych czasów (2005)

Lawstorant (2005)

Serce gór (2004)

Długi weekend (2004)

Nigdy w życiu! (2004)

Sublokatorzy (2004)

Warszawa (2003)

Łowcy skór (2003)

Zróbmy sobie wnuka (2003)

Glina (2003)

Sloow (2003)

Defekt (2003)

Sfora: Bez litości (2002)

AlaRm (2002)

Sfora (2002)

Stacja (2001)

Cześć, Tereska (2001)

Tam i z powrotem (2001)

Czubek (2001)

Zostać miss (2001)

Marszałek Piłsudski (2001)

Listy miłosne (2001)

Cud purymowy (2000)

Duża przerwa (2000)

Izabela (2000)

Skarby ukryte (2000)

Chłopaki nie płaczą (2000)

M jak miłość (2000)

Klinika pod Wyrwigroszem (2000)

Miasteczko (2000)

O dwóch takich, co nic nie ukradli (1999)

Operacja "Koza" (1999)

Torowisko (1999)

Trzy szalone zera (1999)

Egzekutor (1999)

Ostatnia misja (1999)

Palce lizać (1999)

Policjanci (1999)

Spona (1998)

Ekstradycja 3 (1998)

Darmozjad polski (1997)

Łóżko Wierszynina (1997)

Sposób na Alcybiadesa (1997)

Pokój 107 (1997)

Kiler (1997)

13 Posterunek (1997)

Taekwondo (1997)

Z pianką czy bez (1997)

Hrabia Henryk (1997)

Musisz żyć (1997)

Odwiedź mnie we śnie (1996)

Kratka (1996)

Wezwanie (1996)

Ekstradycja 2 (1996)

Archiwista (1995)

Gnoje (1995)

"Chodźmy kraść na górach ogień. Mniej nie warto" Kazimierz Wierzyński 1894-1969 (1995)

"Alarm". Antoni Słonimski 1895-1976 (1995)

"Chmury nad nami rozpal w łunę". Julian Tuwim 1894-1953 (1995)

"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980 (1995)

Oczy niebieskie (1994)

Panna z mokrą głową (1994)

Młodość winna być nagła i ostra jak klinga! (1994)

"Szaleńcy, wzrośniem kiedyś kłosami mądrości". Jan Lechoń 1899-1956 (1994)

Panna z mokrą głową (1994)

Pożegnanie z Marią (1993)

Łowca. Ostatnie starcie (1993)

Czarne słońca (1992)

Psy (1992)

Listopad (1992)

Trzy dni bez wyroku (1991)

Kuchnia polska (1991)

Kuchnia polska (1991)

Spacerek przed snem (1991)

Mów mi Rockefeller (1990)

Napoleon (1990)

Historia niemoralna (1990)

Zagłuszenie (1990)

Wiatraki z Ranley (1989)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989)

Pięć minut przed gwizdkiem (1988)

Pogranicze w ogniu (1988)

Zakole (1988)

Królewskie sny (1988)

Warszawa Koluszki (1987)

Weryfikacja (1986)

Sceny dziecięce z życia prowincji (1985)

Idol (1985)

Tanie pieniądze (1985)

Rozalka Olaboga (1984)

Tysiąc Dziewięćset Czterdziesty Czwarty (1984)

Ucho prezesa (2017)

Skazane (2015)

Dziewczyny ze Lwowa (2015)

O mnie się nie martw (2014)

Prawo Agaty (2012)

Nowa (2010)

1920. Wojna i miłość (2010)

Hotel 52 (2010)

Naznaczony (2009)

Agentki (2008)

Londyńczycy (2008)

Czas honoru (2008)

Fałszerze. Powrót Sfory (2007)

I kto tu rządzi? (2007)

Barwy szczęścia (2007)

Ekipa (2007)

U fryzjera (2006)

Niania (2005)

Kryminalni (2004)

Pensjonat pod Różą (2004)

Na Wspólnej (2003)

Król przedmieścia (2002)

Kasia i Tomek (2002)

13 Posterunek 2 (2000)

Plebania (2000)

Na dobre i na złe (1999)

Miodowe lata (1998)

Sukces... (1995)

Bank nie z tej ziemi (1993)

Dom (1980)

Strażnicy Galaktyki vol. 2 (2017)

Gdzie jest Dory (2016)

Świątynia (2016)

Heroes of the Storm (2015)

StarCraft II: Legacy of the Void (2015)

Kapitan Szablozęby i skarb piratów (2014)

StarCraft II: Heart of the Swarm (2013)

StarCraft II: Wings of Liberty (2010)

Tajemnica Rajskiego Wzgórza (2008)

Sposób na rekina (2006)

Szeregowiec Dolot (2005)

Karol - człowiek, który został papieżem (2005)

Oliver Twist (2005)

Mickey, Donald, Goofy: Trzej muszkieterowie (2004)

Gdzie jest Nemo? (2003)

Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd (2003)

Gdzie jest Nemo... (2003)

Taśmy grozy (2002)

102 Dalmatyńczyki (2000)

... powinniście być wdzięczni Stalinowi (1999)

StarCraft (1998)

Pułkownik Kukliński (1997)

O czym szumią wierzby (1996)

Stalowe gardła (1992)

Goofy i inni (1992)

Kacze opowieści (1987)

Szpiedzy. Świadkowie historii (1992)

Galeria: