Roma Gąsiorowska

  • Data urodzenia: 29.01.1981
  • Znak ziodiaku: Wodnik
  • Wiek: 38 lat

Biografia:

Filmografia:

Ciemno, prawie noc (2019)

Całe szczęście (2019)

Plan B (2018)

Podatek od miłości (2018)

Serce nie sługa (2018)

Tarapaty (2017)

PolandJa (2017)

Kochaj (2016)

Bodo (2016)

Listy do M. 2 (2015)

Córki dancingu (2015)

Kochanie, chyba cię zabiłem (2014)

Warsaw by Night (2014)

Sama słodycz (2014)

Między nami dobrze jest (2014)

Viola My Love (2013)

Krew z krwi (2012)

Przyjaciółki (2012)

Sala samobójców (2011)

Ki (2011)

W imieniu diabła (2011)

Listy do M. (2011)

Kac Wawa (2011)

Ratownicy (2010)

Wojna polsko-ruska (2009)

Moja nowa droga (2009)

Zero (2009)

Jestem twój (2009)

Kochaj i tańcz (2009)

Tatarak (2009)

Moja krew (2009)

Rozmowy nocą (2008)

Londyńczycy (2008)

Wiem, kto to zrobił (2008)

Futro (2007)

Zwierciadło (2007)

Wieża (2006)

Karol - człowiek, który został papieżem (2005)

Oda do radości (2005)

PitBull (2005)

3 Love (2004)

Powiedz coś (2004)

Pogoda na jutro (2003)

Bodo (2016)

Komisarz Alex (2011)

Aktorzy przyjechali (2010)

Ojciec Mateusz (2008)

Prawo miasta (2007)

Pogoda na piątek (2006)

Egzamin z życia (2005)

Klan (1997)

Powstanie Warszawskie (2014)

Wielki niedźwiedź (2011)

Esterhazy (2009)

Magiel towarzyski (2006)

Kuba Wojewódzki (2002)

Viola My Love (2013)

Viola My Love (2013)

Viola My Love (2013)

Viola My Love (2013)

Galeria: