Robert Więckiewicz

  • Data urodzenia: 30.06.1967
  • Znak ziodiaku: Rak
  • Wiek: 51 lat

Biografia:

Filmografia:

Ja teraz kłamię (2019)

Zimna gra (2019)

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

1983 (2018)

Katyń – Ostatni świadek (2018)

Jak pies z kotem (2018)

Kler (2018)

7 uczuć (2018)

Ślepnąc od świateł (2018)

Volta (2017)

Konwój (2016)

Prawdziwe zbrodnie (2016)

Romantik (2016)

Wspomnienie lata (2016)

Twardowsky 2.0 (2016)

Ziarno prawdy (2015)

Król życia (2015)

Twardowsky (2015)

Pod Mocnym Aniołem (2014)

Wałęsa. Człowiek z nadziei (2013)

Ambassada (2013)

Trick (2012)

W ciemności (2011)

Baby są jakieś inne (2011)

Wymyk (2011)

4:13 do Katowic (2011)

Różyczka (2010)

Kołysanka (2010)

Trick (2010)

Śluby panieńskie (2010)

Tylko dla obłąkanych (2010)

Zwerbowana miłość (2009)

Zero (2009)

Dom zły (2009)

Spokój w duszy (2009)

Nigdy nie mów nigdy (2009)

Wino truskawkowe (2008)

Lejdis (2008)

Ile waży koń trojański? (2008)

Londyńczycy (2008)

Wszystko będzie dobrze (2007)

Świadek koronny (2007)

Odwróceni (2007)

Francuski numer (2006)

Południe-Północ (2006)

Miłość w przejściu podziemnym (2006)

Fundacja (2006)

Solidarność, Solidarność... (2005)

Bieszczadzki Park Narodowy (2005)

El port (2005)

Vinci (2004)

Oficer (2004)

Jego dziewczyna (2004)

Ciało (2003)

Męskie-żeńskie (2003)

Spotkania (2003)

Defekt (2003)

Superprodukcja (2002)

Sfora: Bez litości (2002)

Samo życie (2002)

Syrena (2002)

Sfora (2002)

Pieniądze to nie wszystko (2001)

Pół serio (2000)

Noc świętego Mikołaja (2000)

Sezon na leszcza (2000)

Ogniem i mieczem (2000)

Ogniem i mieczem (1999)

Amok (1998)

Poznań 56 (1996)

Psy II: Ostatnia krew (1994)

Samowolka (1993)

Ferdydurke (1991)

Twój Vincent (2017)

Doktor Strange (2016)

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie (2016)

Jaga (2016)

Mały Książę (2015)

Beyond: Dwie dusze (2013)

Kumba (2013)

Esterhazy (2009)

Góra czarownic (2009)

Delfin Plum (2009)

Wyspa Nim (2008)

33 sceny z życia (2008)

Gwiezdne jaja: Część I - Zemsta Świrów (2004)

Atomówki (1998)

Księżniczka Sissi (1997)

Akademia złoczyńców (1939)

Naznaczony (2009)

39 i pół (2008)

Kryminalni (2004)

Fala zbrodni (2003)

Myszka Walewska (2001)

M jak miłość (2000)

Na dobre i na złe (1999)

Pod Mocnym Smarzolem (2014)

W roli głównej (2007)

Szymon Majewski Show (2005)

Galeria: