Piotr Głowacki I

  • Data urodzenia: 29.03.1980
  • Znak ziodiaku: Baran
  • Wiek: 39 lat

Biografia:

Filmografia:

Broad Peak (2020)

Planeta Singli 3 (2019)

Kto napisze naszą historię (2018)

Serce nie sługa (2018)

Planeta Singli 2 (2018)

Chyłka - Zaginięcie (2018)

Tarapaty (2017)

Miasto skarbów (2017)

Maria Skłodowska-Curie (2016)

7 rzeczy, których nie wiecie o facetach (2016)

Planeta Singli (2016)

Belfer (2016)

Zaćma (2016)

Prawdziwe zbrodnie (2016)

Na noże (2016)

Bodo (2016)

Ziarno prawdy (2015)

Disco Polo (2015)

Karbala (2015)

Anatomia zła (2015)

Listy do M. 2 (2015)

11 minut (2015)

Król życia (2015)

Słaba płeć? (2015)

Czerwony pająk (2015)

Pilecki (2015)

Cargo (2015)

Hiszpanka (2014)

Bogowie (2014)

Sąsiady (2014)

Obywatel (2014)

Warsaw by Night (2014)

Był sobie dzieciak (2013)

Heavy Mental (2013)

Drogówka (2013)

Zasady gry (2013)

Głód (2013)

Snufit (2013)

Bilet na Księżyc (2013)

Wkręceni (2013)

Śliwowica (2013)

Smutne potwory (2013)

Być jak Kazimierz Deyna (2012)

Dziewczyna z szafy (2012)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012)

Sowa (2012)

Nocny portier (2012)

Ścinki (2012)

33 (2012)

Krew z krwi (2012)

Sala samobójców (2011)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

W ciemności (2011)

80 milionów (2011)

Instynkt (2011)

Ludzie normalni (2011)

Objawy (2011)

Pokój (2011)

Los numeros (2011)

Bez tajemnic (2011)

Panoptykon (2010)

1920. Wojna i miłość (2010)

Objawy (2010)

Dom zły (2009)

Off (2006)

Oda do radości (2005)

Rozdroże cafe (2005)

Długi weekend (2004)

Pierwsza miłość (2004)

Bodo (2016)

Nie rób scen (2015)

Skazane (2015)

Przyjaciółki (2012)

Prawo Agaty (2012)

Komisarz Alex (2011)

Ludzie Chudego (2010)

Siostry (2009)

Ojciec Mateusz (2008)

Barwy szczęścia (2007)

Na Wspólnej (2003)

Na dobre i na złe (1999)

Magiel towarzyski (2006)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: