Paweł Małaszyński

  • Data urodzenia: 26.06.1976
  • Znak ziodiaku: Rak
  • Wiek: 42 lat

Biografia:

Filmografia:

Belle Epoque (2017)

Komisja morderstw (2016)

Listy do M. 2 (2015)

Jack Strong (2014)

Facet (nie)potrzebny od zaraz (2014)

Sęp (2012)

Lekarze (2012)

Misja Afganistan (2012)

Listy do M. (2011)

Skrzydlate świnie (2010)

Ciacho (2010)

Weekend (2010)

Latający mnich i tajemnica da Vinci (2010)

Trzeci oficer (2008)

Figo fago (2008)

Czas honoru (2008)

Tajemnica twierdzy szyfrów (2007)

Świadek koronny (2007)

Katyń (2007)

Twarzą w twarz (2007)

Magda M. 20 lat później (2007)

Oficerowie (2006)

Magda M. (2005)

Stowarzyszenie (2005)

Oficer (2004)

Biała sukienka (2003)

Pianista (2002)

Kameleon (2001)

Kameleon (2001)

Avengers: Wojna bez granic (2018)

Strażnicy Galaktyki vol. 2 (2017)

LEGO Marvel Super Heroes 2 (2017)

Battlefield 1 (2016)

Strażnicy Galaktyki (2014)

Hitman: Rozgrzeszenie (2012)

Wojownicze żółwie ninja (2007)

Terra 3D (2007)

Teraz albo nigdy! (2008)

Na Wspólnej (2003)

Wiedźmin (2002)

M jak miłość (2000)

Na dobre i na złe (1999)

W roli głównej (2007)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: