Patryk Vega

  • Data urodzenia: 02.01.1977
  • Znak ziodiaku: Wodnik
  • Wiek: 42 lat

Biografia:

Filmografia:

Kobiety mafii 2 (2019)

Kobiety mafii (2018)

Botoks (2018)

Kobiety mafii (2018)

Plagi Breslau (2018)

Czerwony punkt (2017)

Botoks (2017)

Pitbull. Nowe porządki (2016)

Pitbull. Niebezpieczne kobiety (2016)

Służby specjalne (2015)

Służby specjalne (2014)

Ciemna strona miasta (2014)

Last Minute (2013)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012)

Bitwa pod Grunwaldem (2012)

Instynkt (2011)

Ciacho (2010)

Twarzą w twarz (2007)

PitBull (2005)

PitBull (2005)

Kryminalni (2004)

Taśmy grozy (2002)

Kobiety mafii 2 (2019)

Kobiety mafii (2018)

Botoks (2018)

Kobiety mafii (2018)

Plagi Breslau (2018)

Botoks (2017)

Czerwony punkt (2017)

Pitbull. Nowe porządki (2016)

Pitbull. Niebezpieczne kobiety (2016)

Służby specjalne (2015)

Służby specjalne (2014)

Last Minute (2013)

Ciacho (2010)

Twarzą w twarz (2007)

PitBull (2005)

PitBull (2005)

Kryminalni (2004)

Pierwszy milion (1999)

Botoks (2018)

Kobiety mafii (2018)

Kobiety mafii (2018)

Plagi Breslau (2018)

Botoks (2017)

Pitbull. Nowe porządki (2016)

Pitbull. Niebezpieczne kobiety (2016)

Służby specjalne (2015)

Służby specjalne (2014)

Last Minute (2013)

Ciacho (2010)

PitBull (2005)

Prawdziwe psy (2001)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012)

Galeria: