Olaf Lubaszenko

  • Data urodzenia: 06.12.1968
  • Znak ziodiaku: Strzelec
  • Wiek: 50 lat

Biografia:

Filmografia:

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

Kobiety mafii (2018)

Miłość jest wszystkim (2018)

Stulecie Winnych (2018)

Kobiety mafii (2018)

Belle Epoque (2017)

Gwiazdy (2017)

Bodo (2016)

Operacja Bazyliszek (2016)

Strażacy (2015)

By miłość nie przeszła obok (2013)

Sztos 2 (2011)

Weekend (2010)

Blondynka (2010)

Mniejsze zło (2009)

Złoty środek (2009)

Sublokator (2009)

Fałszerze. Powrót Sfory (2007)

Barwy szczęścia (2007)

Determinator (2007)

Marcinelle (2003)

E=mc² (2002)

Rób swoje, ryzyko jest twoje (2002)

Sfora: Bez litości (2002)

Sfora (2002)

Jest sprawa... (2002)

Stacja (2001)

Boże skrawki (2001)

Tam i z powrotem (2001)

Garderoba damska (2001)

Bajland (2000)

Egoiści (2000)

Pierwszy milion (2000)

Zakochani (2000)

Przeprowadzki (2000)

Skarb sekretarza (2000)

Córy szczęścia (1999)

Moja Angelika (1999)

Operacja "Koza" (1999)

Operacja Samum (1999)

Ja, Malinowski (1999)

Pierwszy milion (1999)

Demony wojny wg Goi (1998)

Zabić Sekala (1998)

Żona przychodzi nocą (1998)

Sztos (1997)

Kiler (1997)

Poznań 56 (1996)

Słodko gorzki (1996)

Wirus (1996)

Ekstradycja 2 (1996)

Gnoje (1995)

Odjazd (1995)

Les Amoureux (1994)

Znowu Pazura (1994)

Kraj świata (1993)

Lista Schindlera (1993)

Pamiętnik znaleziony w garbie (1993)

Psy (1992)

Kroll (1991)

Odjazd (1991)

Historia niemoralna (1990)

Korczak (1990)

Seszele (1990)

Czarny wąwóz (1989)

Marcowe migdały (1989)

Po upadku (1989)

Krótki film o miłości (1988)

Piłkarski poker (1988)

Dekalog X (1988)

Pogranicze w ogniu (1988)

Dekalog VI (1988)

Bez grzechu (1987)

Sonata marymoncka (1987)

Tabu (1987)

Łuk Erosa (1987)

Ludożerca (1987)

Trójkąt Bermudzki (1987)

Trzy młyny (1984)

Życie Kamila Kuranta (1982)

Sztos 2 (2011)

Złoty środek (2009)

Faceci do wzięcia (2006)

Kosmici (2004)

E=mc² (2002)

Król przedmieścia (2002)

Jest sprawa... (2002)

Poranek kojota (2001)

Chłopaki nie płaczą (2000)

Skarb sekretarza (2000)

Sztos (1997)

Star Wars Battlefront II (2017)

Gnomy rozrabiają (2017)

Gdzie jest Dory (2016)

Ups! Arka odpłynęła (2015)

Dobry dinozaur (2015)

Muppety: Poza prawem (2014)

Samoloty 2 (2014)

Strażnicy Galaktyki (2014)

Witaminator: Podniebny as (2014)

Samoloty (2013)

Ralph Demolka (2012)

Cziłała z Beverly Hills 2 (2011)

Cziłała z Beverly Hills (2008)

Lissi na lodzie (2007)

Wielka wędrówka (2006)

Lucky Luke (2004)

Niepochowany (2004)

Gdzie jest Nemo? (2003)

Magiczna Gwiazda (2003)

Nienasycenie (2003)

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel (2001)

Magiel towarzyski (2006)

Mamy Cię! (2004)

W kadrze - Korea 2002 (2002)

Kuba Wojewódzki (2002)

Czyż nie dobija się konia? (2000)

Ananasy z mojej klasy (2000)

Kiler-ów 2-óch (1999)

Milionerzy (1999)

Sztos 2 (2011)

Złoty środek (2009)

Anioł Stróż (2005)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (2003)

Defekt (2003)

Na dobre i na złe (1999)

13 Posterunek (1997)

Nienasycenie (2003)

Wszyscy moi bliscy (1999)

Galeria: