Mirosław Zbrojewicz

  • Data urodzenia: 25.02.1957
  • Znak ziodiaku: Ryby
  • Wiek: 61 lat

Biografia:

Filmografia:

Music, War and Love (2019)

Diablo. Wyścig o wszystko (2019)

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

1983 (2018)

Krępujące zdjęcia z rodzinnego albumu czyli zniszczona wątroba i złamane serce (2018)

Ostatni klient (2018)

Modus Operandi (2017)

Staje się (2016)

Autor Solaris (2016)

Konwój (2016)

11 minut (2015)

Słaba płeć? (2015)

Gejsza (2015)

Tajemnica Westerplatte (2013)

Był sobie dzieciak (2013)

Płynące wieżowce (2013)

By miłość nie przeszła obok (2013)

Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości (2012)

W sypialni (2012)

Szpiedzy w Warszawie (2012)

Sztos 2 (2011)

Zmartwychwstanie (2011)

Zagubiony czas (2011)

Kac Wawa (2011)

Wyjazd integracyjny (2011)

Śniadanie do łóżka (2010)

Drużyna (2010)

Latający mnich i tajemnica da Vinci (2010)

Mała matura 1947 (2010)

Mniejsze zło (2009)

Johan Falk: Poza prawem (2009)

Trzeci oficer (2008)

Kulisy II wojny światowej (2008)

Pralnia (2008)

Fałszerze. Powrót Sfory (2007)

Lekcje pana Kuki (2007)

Czarna Madonna (2007)

Palimpsest (2006)

Dublerzy (2006)

Letnia miłość (2006)

Pętla (2006)

Dublerzy (2006)

Oddam w dobre ręce (2006)

Rozdroże cafe (2005)

Serce gór (2004)

Warszawa (2003)

Cudzoziemiec (2003)

Tygrysy Europy (2003)

Męskie-żeńskie (2003)

E=mc² (2002)

Rób swoje, ryzyko jest twoje (2002)

D.I.L. (2002)

To tu, to tam (2002)

As (2002)

Sfora: Bez litości (2002)

Całkiem spora apokalipsa (2002)

Sfora (2002)

Wiedźmin (2001)

Requiem (2001)

Chłopaki nie płaczą (2000)

Pierwszy milion (2000)

Ślepe naboje (2000)

Sukces (2000)

To my (2000)

Cud purymowy (2000)

Słoneczna włócznia (2000)

Jakub kłamca (1999)

Pan Tadeusz (1999)

Ostatnia misja (1999)

Pierwszy milion (1999)

Sto minut wakacji (1999)

Amok (1998)

Małżowina (1998)

Ognisty jeździec (1998)

Żona przychodzi nocą (1998)

Sto minut wakacji (1998)

Kiler (1997)

Krok (1997)

Wojenna narzeczona (1997)

Brat naszego Boga (1997)

Polowanie (1997)

Wirus (1996)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996)

Gracze (1995)

Pociąg do wolności (1995)

Prowokator (1995)

Pułkownik Kwiatkowski (1995)

Tato (1995)

Ekstradycja (1995)

Akwarium, czyli samotność szpiega (1995)

Matki, żony i kochanki (1995)

Miasto prywatne (1994)

Oczy niebieskie (1994)

Psy II: Ostatnia krew (1994)

Ptaszka (1994)

Szczur (1994)

Detektyw i śmierć (1994)

Łowca. Ostatnie starcie (1993)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993)

Kraj świata (1993)

Enak (1992)

Pierścionek z orłem w koronie (1992)

Sprawa kobiet (1992)

Cynga (1991)

Dziecko szczęścia (1991)

Głos (1991)

Panny i wdowy (1991)

Zima w Lizbonie (1990)

Ostatni dzwonek (1989)

Gwint: Wiedźmińska gra karciana (2018)

Avengers: Wojna bez granic (2018)

Detroit: Become Human (2018)

Venom (2018)

Krzysiu, gdzie jesteś? (2018)

LEGO® BATMAN: FILM (2017)

Horizon Zero Dawn (2017)

Riko prawie bocian (2017)

Elex (2017)

Valerian i Miasto Tysiąca Planet (2017)

Niezwyciężeni (2017)

Star Wars Battlefront II (2017)

LEGO Marvel Super Heroes 2 (2017)

Need for Speed Payback (2017)

Arka Noego (2017)

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

Monster Island (2017)

Kot w butach: Uwięziony w baśni (2017)

Zwierzogród (2016)

Wiedźmin 3: Dziki Gon - Krew i wino (2016)

Battlefield 1 (2016)

StarCraft II: Tajne operacje Novy (2016)

LEGO Gwiezdne wojny: Przebudzenie mocy (2016)

Monster Trucks (2016)

Ewolucja gwiazd (2016)

Rock Dog. Pies ma głos! (2016)

Moje wakacje z Rudym (2016)

Avengers: Czas Ultrona (2015)

Wiedźmin 3: Dziki Gon (2015)

Kholat (2015)

Heroes of the Storm (2015)

Hugo i łowcy duchów (2015)

Wiedźmin 3: Dziki Gon - Serca z kamienia (2015)

W głowie się nie mieści (2015)

Rise of the Tomb Raider (2015)

Bella i Sebastian 2 (2015)

StarCraft II: Legacy of the Void (2015)

Spongebob: Na suchym lądzie (2015)

Pierwsza randka Riley (2015)

Powstanie Warszawskie (2014)

Pan Peabody i Sherman (2014)

Diablo III: Reaper of Souls (2014)

Rio 2 (2014)

Gang Wiewióra (2014)

Strażnicy Galaktyki (2014)

Kapitan Szablozęby i skarb piratów (2014)

inFamous: Second Son (2014)

Ta cholerna niedziela (2014)

Niech żyje Król Julian (2014)

StarCraft II: Heart of the Swarm (2013)

Percy Jackson: Morze potworów (2013)

Thor: Mroczny świat (2013)

Jeździec znikąd (2013)

Pinokio (2013)

Beyond: Dwie dusze (2013)

Zakochany Madagaskar (2013)

Risen 2: Mroczne wody (2012)

Twisted Metal (2012)

Diablo III (2012)

PlayStation All-Stars: Battle Royale (2012)

Medal of Honor Warfighter (2012)

Hitman: Rozgrzeszenie (2012)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012)

Zambezia (2012)

Tom i Jerry: Robin Hood i jego księżna mysz (2012)

Auta 2 (2011)

Wiedźmin 2: Zabójcy królów (2011)

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a (2011)

Auta 2 (2011)

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011)

Disciples III: Wskrzeszenie - Hordy nieumarłych (2011)

RAGE (2011)

Dzielna mała ciuchcia (2011)

Arcania: Upadek Setarrif (2011)

Twierdza 3 (2011)

Roman Barbarzyńca 3D (2011)

Thor ratuje przyjaciół (2011)

Shrek Forever (2010)

Biała i Strzała podbijają kosmos 3D (2010)

Zakochany wilczek 3D (2010)

Zaplątani (2010)

Battlefield: Bad Company 2 (2010)

Mass Effect 2 (2010)

Arcania: Gothic 4 (2010)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Heavy Rain (2010)

The Fight: Lights Out (2010)

Shrek ma wielkie oczy (2010)

StarCraft II: Wings of Liberty (2010)

Kick Strach się bać (2010)

Legenda o Smoku Gnatochrupie (2010)

Donkey's Christmas Shrektacular (2010)

MAG (2010)

Góra czarownic (2009)

Harry Potter i Książę Półkrwi (2009)

InFamous (2009)

Hot Wheels: Battle Force 5 (2009)

Załoga G (2009)

Dzwoneczek i zaginiony skarb (2009)

Scooby-Doo i miecz samuraja (2009)

Brygada (2009)

Horton słyszy Ktosia (2008)

Speed Racer (2008)

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian (2008)

Wyprawa na Księżyc 3D (2008)

Wyspa dinozaura 2 (2008)

Prince of Persia (2008)

Alone in the Dark (2008)

Gothic 3: Zmierzch bogów (2008)

Delgo (2008)

Batman: Odważni i bezwzględni (2008)

Opowieści dziwnej treści: Żółw i zając (2008)

Piorun (2008)

Supa Strikas: Piłkarskie rozgrywki (2008)

Shrek Trzeci (2007)

Ratatuj (2007)

Pada Shrek (2007)

Zaczarowana (2007)

Ben 10: Tajemnica Omnitrixa (2007)

Sushi Pack (2007)

Fineasz i Ferb (2007)

Chowder (2007)

Lucky Luke na Dzikim Zachodzie (2007)

Infernal (2007)

Enemy Territory: Quake Wars (2007)

W pułapce czasu (2007)

Alex Rider: Misja Stormbreaker (2006)

Happy Feet: Tupot małych stóp (2006)

Pajęczyna Charlotty (2006)

I Ty możesz zostać bohaterem (2006)

Wymiennicy (2006)

Asterix i wikingowie (2006)

Krowy na wypasie (2006)

Gothic 3 (2006)

Dreamfall: The Longest Journey (2006)

Killzone: Liberation (2006)

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (2006)

Warhammer: Mark of Chaos (2006)

Neverwinter Nights 2 (2006)

Sezon na Misia (2006)

Roboty (2005)

Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów (2005)

Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stara szafa (2005)

Johnny Test (2005)

Podwójne życie Jagody Lee (2005)

Awatar: Legenda Aanga (2005)

Zebra z klasą (2005)

Chłopaki nie płaczą (2005)

Still Life (2005)

Bionicle 3: W sieci mroku (2005)

Harry Potter i Czara Ognia (2005)

Nurkuj, Olly! (2005)

Shrek 2 (2004)

Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń (2004)

Brenda i pan Whiskers (2004)

The Bard's Tale: Opowieści Barda (2004)

Przetrwać święta (2004)

Bionicle 2: Legendy Metru Nui (2004)

Rybki z ferajny (2004)

The Batman (2004)

Immortal Cities: Children of the Nile (2004)

Opowieść o Zbawicielu (2003)

Nawiedzony dwór (2003)

Gdzie jest Nemo? (2003)

Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd (2003)

Gothic II: Noc Kruka (2003)

Warcraft III: The Frozen Throne (2003)

Fenimore Fillmore: The Westerner (2003)

Delta Force: Helikopter w ogniu (2003)

Świątynia pierwotnego zła (2003)

Mali agenci 2: Wyspa marzeń (2002)

8 Mila (2002)

Gothic II (2002)

Pinokio (2002)

Mustang z Dzikiej Doliny (2002)

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001)

Liga Sprawiedliwych (2001)

Shrek (2001)

Gothic (2001)

Mali agenci (2001)

Strażnicy czasu (2001)

Wakacje: żegnaj szkoło (2001)

Comanche 4 (2001)

Król sokołów (2000)

Leć, leć w przestworza (2000)

Słoneczna włócznia (2000)

Asterix i Obelix kontra Cezar (1999)

SpongeBob Kanciastoporty (1999)

Rodzina Piratów (1999)

Digimon (1999)

Dilbert (1999)

Królestwo Zielonej Polany. Powrót (1998)

Srebrny Surfer (1998)

O wielkim wstydzie (1998)

Mulan (1998)

StarCraft (1998)

Walter Melon (1998)

Koty nie tańczą (1997)

Jam łasica (1997)

George prosto z drzewa (1997)

Flubber (1997)

Tajemnica Sagali (1996)

My, ogniowe dzieci (1996)

Maska (1995)

Timon i Pumba (1995)

Świąteczne Elfy (1995)

Scooby Doo i Baśnie z Tysiąca i Jednej Nocy (1994)

Asterix podbija Amerykę (1994)

Podróż do serca świata (1993)

Dwa głupie psy (1993)

W 80 marzeń dookoła świata (1992)

Batman (1992)

Amerykańska opowieść. Feiwel rusza na Zachód (1991)

Piotruś Pan i Piraci (1990)

Przygody Syrenki (1990)

Oliver i spółka (1988)

Kocia ferajna w Beverly Hills (1987)

Amerykańska opowieść (1986)

Mój mały kucyk (1986)

Guziczek (1985)

Scooby-Doo (1976)

Nowy Scooby Doo (1972)

Wredniak i Bałwan w swych latających maszynach (1969)

Szalone wyścigi (1968)

Pogromca robaczków (1946)

Dwoje we troje (2016)

Strażnicy Galaktyki (2015)

Reguły gry (2012)

Piąty stadion (2012)

Prawo Agaty (2012)

Instynkt (2011)

Komisarz Alex (2011)

Avengers: Potęga i moc (2010)

Licencja na wychowanie (2010)

Tancerze (2009)

Czas honoru (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

Oficerowie (2006)

My Baby (2006)

Niania (2005)

Kryminalni (2004)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (2003)

Daleko od noszy (2003)

Fala zbrodni (2003)

Co nowego u Scooby'ego? (2002)

Wiedźmin (2002)

Szpital na perypetiach (2001)

Samuraj Jack (2001)

M jak miłość (2000)

Na dobre i na złe (1999)

Ja, Malinowski (1999)

Lokatorzy (1999)

Świat według Kiepskich (1999)

Miodowe lata (1998)

Klan (1997)

13 Posterunek (1997)

Boża podszewka (1997)

The New Batman Adventures (1997)

Kobra - oddział specjalny (1996)

The Incredible Hulk (1996)

Superman (1996)

Sukces... (1995)

Komisarz Rex (1994)

Jest jak jest (1994)

Spółka rodzinna (1994)

Spider-Man (1994)

Żegnaj Rockefeller (1992)

Krępujące zdjęcia z rodzinnego albumu czyli zniszczona wątroba i złamane serce (2018)

Galeria: