Michał Żebrowski

  • Data urodzenia: 17.06.1972
  • Znak ziodiaku: Rak
  • Wiek: 46 lat

Biografia:

Filmografia:

Wszystko albo nic (2017)

Gwiazdy w czerni (2016)

Za niebieskimi drzwiami (2016)

Facet (nie)potrzebny od zaraz (2014)

Tajemnica Westerplatte (2013)

Sęp (2012)

Nad życie (2012)

Doroga v pustotu (2012)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

V stile jazz (2010)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Proshcheniye (2009)

Senność (2008)

Rok 1612 (2007)

Kto nigdy nie żył... (2006)

Kochankowie roku tygrysa (2005)

Pręgi (2004)

Stara baśń (2004)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003)

Sloow (2003)

Nie pal (2003)

Pianista (2002)

Wiedźmin (2002)

Wiedźmin (2001)

Ogniem i mieczem (2000)

Ogniem i mieczem (1999)

Pan Tadeusz (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Sława i chwała (1997)

Poznań 56 (1996)

Samowolka (1993)

Wynajmę pokój... (1993)

Avengers: Wojna bez granic (2018)

Biały Kieł (2018)

Star Wars Battlefront II (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

Doktor Strange (2016)

God of War: Wstąpienie (2013)

The Sims: Średniowiecze (2011)

Afterfall: InSanity (2011)

God of War III (2010)

Koniec Świata (2010)

Horton słyszy Ktosia (2008)

Bitwa o Warszawę - Powstanie w 44. (2005)

Jan Paweł II (2005)

Arystokraci w Nowej Rosji (2004)

Sindbad: Legenda siedmiu mórz (2003)

Ucho prezesa (2017)

Kasia i Tomek (2002)

W roli głównej (2007)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: