Małgorzata Socha

  • Data urodzenia: 23.04.1980
  • Znak ziodiaku: Byk
  • Wiek: 38 lat

Biografia:

Filmografia:

Wkręceni 2 (2014)

Być jak Kazimierz Deyna (2012)

Przyjaciółki (2012)

Och, Karol 2 (2011)

Śniadanie do łóżka (2010)

Prosto w serce (2010)

Weekend (2010)

BrzydUla (2008)

Tylko miłość (2007)

Regina (2007)

Halo Hans! Czyli nie ze mną te numery! (2007)

Determinator (2007)

Miłość w przejściu podziemnym (2006)

S@motność w sieci (2006)

S@motność w sieci (2006)

Pankosmodios (2006)

Klinika samotnych serc (2005)

Lawstorant (2005)

Po sezonie (2005)

Zakręcone (2005)

Tak miało być (2005)

Pogromczynie mitów (2005)

Stacyjka (2004)

Długi weekend (2004)

Dziupla Cezara (2004)

Panienki (2004)

Bao-Bab, czyli zielono mi (2003)

Rodzinka (2003)

Na Wspólnej (2003)

Magiczne drzewo (2003)

Sfora: Bez litości (2002)

Zostać miss (2001)

Wtorek (2001)

To my (2000)

Moja Angelika (1999)

Złotopolscy (1997)

Smerfy: Poszukiwacze zaginionej wioski (2017)

Sing (2016)

W głowie się nie mieści (2015)

Disney Infinity 3.0 (2015)

Pierwsza randka Riley (2015)

Dzwoneczek i tajemnica piratów (2014)

Królowa Śniegu 2 (2014)

Beyond: Dwie dusze (2013)

Smerfy 2 (2013)

Pinokio (2013)

Tedi i poszukiwacze zaginionego miasta (2012)

Gdzie jest Gwiazdka? (2012)

Królowa Śniegu (2012)

Smerfy (2011)

Smerfy: Opowieść wigilijna (2011)

Alvin i wiewiórki (2007)

Barbie i 12 Tańczących Księżniczek (2006)

Garbi - Super bryka (2005)

Kurczak Mały (2005)

Amerykański smok Jake Long (2005)

Kurczak Mały (2005)

RRRrrrr!!! (2004)

Liga Sprawiedliwych (2001)

O czym szumią wierzby (1996)

Mój mały kucyk (1986)

Jabberjaw (1976)

Ojciec Mateusz (2008)

U fryzjera (2006)

Dziki 2. Pojedynek (2005)

Magda M. (2005)

Pensjonat pod Różą (2004)

Pierwsza miłość (2004)

Kryminalni (2004)

Zaginiona (2003)

Szycie na gorąco (2003)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (2003)

Sfora (2002)

Kasia i Tomek (2002)

Plebania (2000)

Lokatorzy (1999)

Miodowe lata (1998)

Batman (1992)

Dancing with the Stars. Taniec z gwiazdami (2005)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: