Maja Ostaszewska

  • Data urodzenia: 03.09.1972
  • Znak ziodiaku: Waga
  • Wiek: 47 lat

Biografia:

Filmografia:

Broad Peak (2020)

Ja teraz kłamię (2019)

7 uczuć (2018)

Diagnoza (2017)

Pitbull. Nowe porządki (2016)

Druga szansa (2016)

Pitbull. Niebezpieczne kobiety (2016)

Body/Ciało (2015)

Panie Dulskie (2015)

Jack Strong (2014)

W imię... (2013)

Dom na końcu drogi (2013)

Uwikłanie (2011)

Przepis na życie (2011)

Dzieci Ireny Sendlerowej (2009)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Czas honoru (2008)

Ile waży koń trojański? (2008)

Katyń (2007)

S@motność w sieci (2006)

S@motność w sieci (2006)

Solidarność, Solidarność... (2005)

Dzień dobry kochanie (2004)

Przemiany (2003)

Towarzystwo (Spojrzenie na Galerię Zachęta) (2003)

Pianista (2002)

Tam, gdzie żyją Eskimosi (2001)

Prymas - Trzy lata z tysiąca (2000)

Egoiści (2000)

Przeprowadzki (2000)

Patrzę na ciebie, Marysiu (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Przystań (1997)

Jam Osjan (1997)

Lista Schindlera (1993)

Ziarno prawdy (2015)

W głowie się nie mieści (2015)

Disney Infinity 3.0 (2015)

Pierwsza randka Riley (2015)

Paddington (2014)

Nowy Sen – Krzysztof Warlikowski (2013)

Szymon Majewski Show (2005)

Labirynt Krystiana Lupy (2003)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: