Magdalena Cielecka

  • Data urodzenia: 20.02.1972
  • Znak ziodiaku: Ryby
  • Wiek: 47 lat

Biografia:

Filmografia:

Ciemno, prawie noc (2019)

Dzień czekolady (2018)

7 uczuć (2018)

Chyłka - Zaginięcie (2018)

Gwiazdy (2017)

Najlepszy (2017)

Serce miłości (2017)

Belle Epoque (2017)

Zjednoczone stany miłości (2016)

Belfer (2016)

Pitbull. Niebezpieczne kobiety (2016)

Pakt (2015)

Córki dancingu (2015)

Max i Helena (2015)

Prokurator (2015)

Był sobie dzieciak (2013)

Jezioro (2011)

Bez tajemnic (2011)

Wenecja (2010)

Hotel 52 (2010)

Mniejsze zło (2009)

Demakijaż (2009)

Trzeci oficer (2008)

Czas honoru (2008)

Katyń (2007)

Chaos (2006)

Palimpsest (2006)

S@motność w sieci (2006)

Oficerowie (2006)

Droga wewnętrzna (2006)

S@motność w sieci (2006)

Boża podszewka II (2005)

Po sezonie (2005)

Magda M. (2005)

Oficer (2004)

Trzeci (2004)

Powiedz to, Gabi (2003)

Defekt (2003)

Wierna (2002)

Listy miłosne (2001)

Egoiści (2000)

Weiser (2000)

Zakochani (2000)

Jak narkotyk (1999)

Amok (1998)

Siedlisko (1998)

Sława i chwała (1997)

Uczeń (1996)

Pokuszenie (1995)

Mała zagłada (2018)

Wonder Woman (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

Liga Sprawiedliwości (2017)

Kopciuszek (2015)

Czarownica (2014)

Prawie jak gladiator (2012)

Maska (2010)

Dziewczyny z tamtych lat (2006)

Karol - papież, który pozostał człowiekiem (2006)

Broken Sword: Anioł Śmierci (2006)

Prawo Agaty (2012)

Aktorzy przyjechali (2010)

Voyage, Voyage (2017)

Nowy Sen – Krzysztof Warlikowski (2013)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: