Magdalena Boczarska

  • Data urodzenia: 12.12.1978
  • Znak ziodiaku: Strzelec
  • Wiek: 40 lat

Biografia:

Filmografia:

Piłsudski (2019)

Zasada przyjemności (2018)

Pod powierzchnią (2018)

Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej (2017)

Unter deutschen Betten (2017)

Ostatnia rodzina (2016)

Druga szansa (2016)

Na drodze (2016)

Wellness für Paare (2016)

Engelmacher - Der Usedom-Krimi (2016)

Mąż czy nie mąż (2015)

Pakt (2015)

Obce niebo (2015)

60 (2015)

Obywatel (2014)

Zbrodnia (2014)

W ukryciu (2013)

Lekarze po godzinach (2013)

Ixjana. Z piekła rodem (2012)

Bejbi blues (2012)

Lekarze (2012)

Jak się pozbyć cellulitu (2011)

Różyczka (2010)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009)

Zero (2009)

Lejdis (2008)

39 i pół (2008)

Teraz albo nigdy! (2008)

Czas honoru (2008)

Putzfrau Undercover (2008)

Futro (2007)

Testosteron (2007)

Determinator (2007)

Pod powierzchnią (2006)

Dylematu 5 (2006)

Tango z aniołem (2005)

Klinika pod Wyrwigroszem (2000)

Web Therapy (2015)

Misja Afganistan (2012)

Prawo Agaty (2012)

Rodzinka.pl (2011)

Ojciec Mateusz (2008)

Ihr Auftrag, Pater Castell (2008)

Barwy szczęścia (2007)

Pensjonat pod Różą (2004)

Na dobre i na złe (1999)

Miejsce zbrodni (1970)

Riko prawie bocian (2017)

Robinson Crusoe (2016)

Mamy Cię! (2004)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: