Maciej Kozłowski I

  • Data urodzenia: 08.09.1957
  • Znak ziodiaku: Waga
  • Wiek: 61 lat

Biografia:

Filmografia:

Sufferrosa (2010)

Generał Nil (2009)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009)

Kochaj i tańcz (2009)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Trzeci oficer (2008)

39 i pół (2008)

Odwróceni (2007)

Świadek koronny (2007)

Oficerowie (2006)

Pogoda na piątek (2006)

Jasne błękitne okna (2006)

Oda do radości (2005)

Masz na imię Justine (2005)

Czwarta władza (2004)

Oficer (2004)

Stara baśń (2004)

Takie życie (2004)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003)

Jak to się robi z dziewczynami (2002)

Wiedźmin (2002)

E=mc² (2002)

Wiedźmin (2001)

Blok.pl (2001)

Marszałek Piłsudski (2001)

To ja, złodziej (2000)

M jak miłość (2000)

Ogniem i mieczem (2000)

Klasa na obcasach (2000)

Ajlawju (1999)

Na koniec świata (1999)

Ogniem i mieczem (1999)

Ostatnia misja (1999)

Liceum czarnej magii (1998)

Ekstradycja 3 (1998)

Drugi brzeg (1997)

Kiler (1997)

Sposób na Alcybiadesa (1997)

Deszczowy żołnierz (1996)

Poznań 56 (1996)

Wirus (1996)

Drzewa (1995)

Dzieje mistrza Twardowskiego (1995)

Nic śmiesznego (1995)

Matki, żony i kochanki (1995)

Gang Jonssona (1995)

Miasto prywatne (1994)

Balanga (1993)

Piękna warszawianka (1993)

Polski crash (1993)

Pora na czarownice (1993)

Pożegnanie z Marią (1993)

Lista Schindlera (1993)

Tu stoję... (1993)

Psy (1992)

Szwadron (1992)

Kroll (1991)

Mów mi Rockefeller (1990)

Superwizja (1990)

Ucieczka z kina "Wolność" (1990)

Świnka (1990)

Świnka (1990)

Po upadku (1989)

Szklany dom (1989)

Pogranicze w ogniu (1988)

Kingsajz (1987)

Czy będzie wojna (1986)

Osobisty pamiętnik grzesznika... przez niego samego spisany (1985)

Przyłbice i kaptury (1985)

Mgła (1983)

Nie było słońca tej wiosny (1983)

Wedle wyroków twoich... (1983)

Oko w oko (1983)

Szpilki na Giewoncie (2010)

Ojciec Mateusz (2008)

Ekipa (2007)

Bulionerzy (2004)

Samo życie (2002)

13 Posterunek 2 (2000)

Przeprowadzki (2000)

Plebania (2000)

Na dobre i na złe (1999)

13 Posterunek (1997)

Królowa Bona (1980)

Dom (1980)

Battlefield: Bad Company 2 (2010)

Złoty kompas (2007)

Kraków. Moje miasto (2000)

Rezerwowe Psy (1999)

Chopin (1997)

Miasto prywatne (1994)

Kuba Wojewódzki (2002)

Ananasy z mojej klasy (2000)

Milionerzy (1999)

Galeria: