Lech Dyblik

  • Data urodzenia: 30.08.1956
  • Znak ziodiaku: Panna
  • Wiek: 63 lat

Biografia:

Filmografia:

The Painted Bird (2019)

Na bank się uda (2019)

Klecha (2019)

My Name Is Sara (2018)

Dolina Bogów (2017)

Wołyń (2016)

7 (2016)

Ziarno prawdy (2015)

Sprawiedliwy (2015)

Pakt (2015)

Persona Non Grata (2015)

Pod Mocnym Aniołem (2014)

Jak pokonać kaca (2014)

Sąsiady (2014)

Jeziorak (2014)

Dzwony wojny (2014)

Arizona w mojej głowie (2014)

Syberiada polska (2013)

Drogówka (2013)

Chce się żyć (2013)

Our Lady of Lourdes (2013)

Biegnij, chłopcze, biegnij (2013)

Flora i fauna (2013)

Śliwowica (2013)

Pro Morte (2013)

W ukryciu (2013)

By miłość nie przeszła obok (2013)

Pokłosie (2012)

Szpiedzy w Warszawie (2012)

Errata (2012)

Joy (2012)

Wyjazd integracyjny (2011)

80 milionów (2011)

Róża (2011)

Wielkanoc (2011)

W obronie ziemi (2011)

Fenomen (2010)

Belcanto (2010)

Bebok (2010)

Szczęście ty moje (2010)

Wichry Kołymy (2009)

Dom zły (2009)

Handlarz cudów (2009)

Zapach kawy (2008)

Mała Moskwa (2008)

Londyńczycy (2008)

Mała Moskwa (2008)

Bliżej siebie (2008)

Sztuczki (2007)

Cztery poziomo (2007)

Wojna i pokój (2007)

Wszystko będzie dobrze (2007)

Wszystko (2007)

Dublerzy (2006)

Letnia miłość (2006)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006)

Olek (2006)

Na wschód (2006)

Dublerzy (2006)

Kiosk (2006)

Marcel (2006)

Dziki 2. Pojedynek (2005)

Przybyli ułani... (2005)

Rozmowa kwalifikacyjna (2005)

Wesele (2004)

Cudownie ocalony (2004)

Pręgi (2004)

Teraz ja (2004)

Pierwsza miłość (2004)

Show (2003)

Zerwany (2003)

Cudzoziemiec (2003)

Rozwód, czyli odrobina szczęścia w miłości (2003)

Na Wspólnej (2003)

Zemsta (2002)

To tu, to tam (2002)

Jest sprawa... (2002)

Miss mokrego podkoszulka (2002)

Superprodukcja (2002)

Przedwiośnie (2002)

Julia wraca do domu (2002)

Pieniądze to nie wszystko (2001)

Wtorek (2001)

Kameleon (2001)

Przedwiośnie (2001)

Marszałek Piłsudski (2001)

Gwałt (2001)

Kameleon (2001)

Człowiek wózków (2000)

Córka konsula (2000)

Bajland (2000)

Nieznana opowieść wigilijna (2000)

Skarb sekretarza (2000)

Ogniem i mieczem (2000)

4 w 1 (1999)

Ogniem i mieczem (1999)

Trzy szalone zera (1999)

Pan Tadeusz (1999)

Prawo ojca (1999)

Taming the Floods (1999)

Wszystkie pieniądze świata (1999)

Ognisty jeździec (1998)

Amok (1998)

Krok (1997)

Kiler (1997)

W krainie władcy smoków (1997)

Kratka (1996)

Cyrkowa pułapka (1995)

Cwał (1995)

Pułkownik Kwiatkowski (1995)

Psy II: Ostatnia krew (1994)

Wiatr ze wschodu (1993)

Listopad (1992)

Kroll (1991)

Cynga (1991)

Tanie pieniądze (1985)

Na krawędzi nocy (1983)

Noc poślubna w biały dzień (1982)

Popielec (1982)

Ślad na ziemi (1978)

Układ krążenia (1977)

Ucho prezesa (2017)

Druga szansa (2016)

Aida (2012)

Instynkt (2011)

Głęboka woda (2011)

Galeria (2011)

Komisarz Alex (2011)

Szpilki na Giewoncie (2010)

Ratownicy (2010)

1920. Wojna i miłość (2010)

Blondynka (2010)

BrzydUla (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

Czas honoru (2008)

Prawo miasta (2007)

I kto tu rządzi? (2007)

Ranczo (2006)

Faceci do wzięcia (2006)

Zakręcone (2005)

Wiedźmy (2005)

Egzamin z życia (2005)

Niania (2005)

Bulionerzy (2004)

Daleko od noszy (2003)

Król przedmieścia (2002)

Samo życie (2002)

Wiedźmin (2002)

Plebania (2000)

Sukces (2000)

M jak miłość (2000)

Świat według Kiepskich (1999)

Pierwszy milion (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Miodowe lata (1998)

Boża podszewka (1997)

Klan (1997)

Screen One (1985)

Powtórnie narodzony (2011)

4 w 1 (1999)

Powtórnie narodzony (2011)

Galeria: