Katarzyna Figura

  • Data urodzenia: 22.03.1962
  • Znak ziodiaku: Baran
  • Wiek: 57 lat

Biografia:

Filmografia:

Diablo. Wyścig o wszystko (2019)

Raz, jeszcze raz (2019)

7 uczuć (2018)

Ach śpij kochanie (2017)

Papierowe gody (2016)

Panie Dulskie (2015)

Czarna dziura (2015)

Słaba płeć? (2015)

Podejrzani zakochani (2013)

Yuma (2012)

Bejbi blues (2012)

Wszystko przed nami (2012)

Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości (2012)

Och, Karol 2 (2011)

Wyjazd integracyjny (2011)

Rezydencja (2011)

Cudowne lato (2010)

Kochaj i tańcz (2009)

Karolcia (2008)

To nie tak jak myślisz, kotku (2008)

Aria Diva (2007)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006)

Letnia miłość (2006)

Pogoda na piątek (2006)

Itaka (2006)

Wiedźmy (2005)

Stacyjka (2004)

Ubu król (2003)

Żurek (2003)

Kariera Nikosia Dyzmy (2002)

Zemsta (2002)

Pianista (2002)

Stacja (2001)

Zakochani (2000)

Klinika pod Wyrwigroszem (2000)

Ajlawju (1999)

Kiler-ów 2-óch (1999)

Lot 001 (1999)

Złoto dezerterów (1998)

Kiler (1997)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997)

Słoneczny zegar (1997)

Historie miłosne (1997)

Prostytutki (1997)

Autoportret z kochanką (1996)

Niemcy (1996)

Wrzeciono czasu (1995)

Zbyt młodzi, zbyt szybcy (1995)

Le Joueur d'échecs (1994)

Pret-a-Porter (1994)

Fatalna przeszłość (1993)

Wesoła noc smutnego biznesmena (1993)

Krwawe pranie (1993)

Ryzykowne związki (1992)

Red Shoe Diaries (1992)

Obywatel świata (1991)

Panny i wdowy (1991)

Panny i wdowy (1991)

Mleczna droga (1990)

Un mort sans avenir (1990)

Świnka (1990)

Świnka (1990)

Estación Central (1989)

Porno (1989)

Rififi po sześćdziesiątce (1989)

Nie bój się (1988)

W klatce (1988)

Kingsajz (1987)

Pociąg do Hollywood (1987)

Komediantka (1987)

Komediantka (1986)

Pierścień i róża (1986)

Poskromienie złośnika (1986)

Pierścień i róża (1986)

Sezon potworów (1986)

Ga, ga: Chwała bohaterom (1985)

Osobisty pamiętnik grzesznika... przez niego samego spisany (1985)

Rośliny trujące (1985)

Celica (1985)

Bez końca (1984)

Przeznaczenie (1983)

Mysz (1979)

Zginął pies (1976)

Alicja po drugiej stronie lustra (2016)

Dino mama (2012)

Alicja w Krainie Czarów (2010)

7 krasnoludków - Historia prawdziwa (2004)

Larry 7: Miłość na fali (1997)

Za marzenia (2018)

Komisarz Alex (2011)

Hotel 52 (2010)

Londyńczycy (2008)

Niania (2005)

PitBull (2005)

13 Posterunek 2 (2000)

Lokatorzy (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Badziewiakowie (1999)

Świat według Kiepskich (1999)

Policjanci (1999)

Złotopolscy (1997)

Navarro (1989)

Screen Two (1985)

Abecadło (2010)

W roli głównej (2007)

Dancing with the Stars. Taniec z gwiazdami (2005)

Szymon Majewski Show (2005)

Jak łyse konie (2003)

Kuba Wojewódzki (2002)

Czyż nie dobija się konia? (2000)

Ananasy z mojej klasy (2000)

Nie powiem, kim jestem (1998)

Gracz (1992)

Zwerbowana miłość (2009)

Pamiętnik filmowy Igi C. (2000)

Nie powiem, kim jestem (1998)

Galeria: