Janusz Chabior

  • Data urodzenia: 17.02.1963
  • Znak ziodiaku: Ryby
  • Wiek: 56 lat

Biografia:

Filmografia:

Ja teraz kłamię (2019)

Underdog (2019)

Maryjki (2019)

Kobiety mafii 2 (2019)

Klecha (2019)

Miłość i Miłosierdzie (2019)

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

Kamerdyner (2018)

Narzeczony na niby (2018)

Kobiety mafii (2018)

Botoks (2018)

Kobiety mafii (2018)

Ślepnąc od świateł (2018)

Pod powierzchnią (2018)

Wyklęty (2017)

Deer Boy (2017)

PolandJa (2017)

Reakcja łańcuchowa (2017)

Gwiazdy (2017)

Botoks (2017)

Czerwony punkt (2017)

Fusy (2017)

Gotowi na wszystko. Exterminator (2017)

Endemit Albert (2017)

Karma (2017)

Na granicy (2016)

Wołyń (2016)

Chronology (2016)

Nazywam się Julita (2016)

Disco Polo (2015)

Służby specjalne (2015)

Bangistan (2015)

Ederly (2015)

Żyć nie umierać (2015)

11 minut (2015)

Hycel (2015)

Słaba płeć? (2015)

Pakt (2015)

Czarnowidzka (2015)

Hardkor Disko (2014)

Służby specjalne (2014)

Obce ciało (2014)

Bardo (2014)

128. szczur (2013)

Drogówka (2013)

Chce się żyć (2013)

Stacja Warszawa (2013)

Offline (2012)

W sypialni (2012)

Ostatnie piętro (2012)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012)

Daas (2011)

Ki (2011)

Urodziny (2011)

Proste pragnienia (2011)

Trzy Siostry T (2011)

Komisarz Alex (2011)

Strona A (2011)

Made in Poland (2010)

Kołysanka (2010)

Matka Teresa od kotów (2010)

Powiedz prawdę, przecież cię nie biję (2010)

Erratum (2010)

Różyczka (2010)

Robert Mitchum nie żyje (2010)

Ćmy (2010)

Szpilki na Giewoncie (2010)

Jutro kiedy śpisz (2010)

Ostatnia akcja (2009)

Zero (2009)

Hel (2009)

Świnki (2009)

Za burtą (2009)

Lunatycy (2009)

Tresura (2009)

Mała Moskwa (2008)

Mała Moskwa (2008)

Futro (2007)

Świadek koronny (2007)

Odwróceni (2007)

Wszystko będzie dobrze (2007)

Środa, czwartek rano (2007)

Kilka prostych słów (2007)

Dublerzy (2006)

Kopciuszek (2006)

Apetyt na miłość (2006)

Dublerzy (2006)

Fundacja (2006)

Autonaprawa (2006)

PitBull (2005)

Jestem (2005)

Oda do radości (2005)

Przebacz (2005)

Czwarta władza (2004)

Zakazane (2004)

Symetria (2003)

Królowa chmur (2003)

Tak czy nie? (2003)

Na Wspólnej (2003)

Jutro będzie niebo (2001)

Reich (2001)

Gulczas, a jak myślisz? (2001)

Wiedźmin (2001)

Adam i Ewa (2000)

Nie ma zmiłuj (2000)

Dom Pirków (1998)

Charakter (1997)

Polska śmierć (1994)

Magneto (1993)

Obcy musi fruwać (1993)

Kampen for tilværelsen (2014)

Spokojnie, to tylko ekonomia! (2013)

Paradoks (2012)

Piąty stadion (2012)

Lekarze (2012)

Instynkt (2011)

Nowa (2010)

Usta Usta (2010)

Naznaczony (2009)

Hotel pod żyrafą i nosorożcem (2008)

Czas honoru (2008)

Londyńczycy (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

I kto tu rządzi? (2007)

Fałszerze. Powrót Sfory (2007)

Oficerowie (2006)

Dziki 2. Pojedynek (2005)

PitBull (2005)

Boża podszewka II (2005)

Egzamin z życia (2005)

Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie" (2005)

Kryminalni (2004)

Zaginiona (2003)

Fala zbrodni (2003)

Magiczne drzewo (2003)

Sąsiedzi (2003)

Wiedźmin (2002)

Świat według Kiepskich (1999)

Lokatorzy (1999)

Na dobre i na złe (1999)

Iron Man 3 (2013)

Rycerz Blaszka. Pogromca smoków (2013)

Let It Shine (2012)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Muminki w pogoni za kometą (2010)

Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie (2010)

Magiel towarzyski (2006)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: