Jan Machulski

  • Data urodzenia: 03.07.1928
  • Znak ziodiaku: Lew
  • Wiek: 91 lat

Biografia:

Filmografia:

Orkiestra niewidzialnych instrumentów (2009)

Ostatnia akcja (2009)

Doręczyciel (2008)

Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970 (2007)

Aleja gówniarzy (2007)

Co słonko widziało (2006)

Olek (2006)

Miłość w przejściu podziemnym (2006)

Ale się kręci (2006)

1409. Afera na zamku Bartenstein (2005)

Emilia (2005)

Nie ma takiego numeru (2005)

Bohater naszych czasów (2005)

Kolska (2005)

Vinci (2004)

D.I.L. (2002)

Miss mokrego podkoszulka (2002)

Superprodukcja (2002)

Miasteczko (2000)

Kiler-ów 2-óch (1999)

Znaczki (1999)

Ekstradycja 3 (1998)

Cudze szczęście (1997)

Kiler (1997)

Przystań (1997)

Ekstradycja 2 (1996)

Matki, żony i kochanki (1995)

Serce (1995)

Poza granicami (1995)

Polska śmierć (1994)

Psy II: Ostatnia krew (1994)

Fitness Club (1994)

Znowu Pazura (1994)

Czapla i żuraw (1994)

Jajo dinozaura (1993)

Psy (1992)

Szwadron (1992)

Kuchnia polska (1991)

Deja vu (1989)

Stan strachu (1989)

Stworzenie (1989)

Pomiędzy wilki (1988)

I skrzypce przestały grać (1988)

Kingsajz (1987)

Sonata marymoncka (1987)

Zabij mnie glino (1987)

Cudowne dziecko (1986)

Życie wewnętrzne (1986)

Vabank II, czyli riposta (1984)

Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny (1982)

Vabank (1981)

Białe tango (1981)

Królowa Bona (1980)

Sekret Enigmy (1979)

Tajemnica Enigmy (1979)

Indeks (1977)

Odbicia światła (1977)

Wolna sobota (1977)

Daleko od szosy (1976)

Dyrektorzy (1975)

Bolesław Prus - Sława (1975)

Katastrofa (1974)

Izkustvenata patitza (1974)

Z tamtej strony tęczy (1972)

Podróż za jeden uśmiech (1972)

Podróż za jeden uśmiech (1971)

Album polski (1970)

Pogoń za Adamem (1970)

Prawdziwie magiczny sklep (1969)

Sąsiedzi (1969)

Rzeczpospolita babska (1969)

Lalka (1968)

Tabliczka marzenia (1968)

Gra (1968)

Upiór (1967)

Poznańskie słowiki (1966)

Sublokator (1966)

Pierwszy pawilon (1965)

Wyspa złoczyńców (1965)

Docent H. (1964)

Rachunek sumienia (1964)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964)

"Awatar" czyli zamiana dusz (1964)

Daleka jest droga (1963)

Pamiętnik pani Hanki (1963)

I ty zostaniesz Indianinem (1962)

Drugi człowiek (1961)

Dziś w nocy umrze miasto (1961)

Odwiedziny prezydenta (1961)

Historia współczesna (1960)

Kolorowe pończochy (1960)

Historia jednego myśliwca (1958)

Orzeł (1958)

Ostatni dzień lata (1958)

Wolne miasto (1958)

Pętla (1957)

Małe nadzieje (1955)

Pokolenie (1954)

Na granicy (1954)

Trzy opowieści (1953)

Kiedy ty śpisz (1953)

Jan Paweł II (2005)

Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie (2004)

Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię (1969)

Przekładaniec (1968)

Wycieczka w nieznane (1967)

Zawsze w niedziele (1965)

Darling (1965)

Twarzą w twarz (2007)

Bulionerzy (2004)

Pensjonat pod Różą (2004)

Na dobre i na złe (1999)

Rodzina zastępcza (1999)

Miodowe lata (1998)

07 zgłoś się (1976)

Polskie drogi (1976)

Ananasy z mojej klasy (2000)

Machul (1994)

Bolesław Prus - Młodość (1975)

Galeria: