Jan Frycz

  • Data urodzenia: 15.05.1954
  • Znak ziodiaku: Bliźnięta
  • Wiek: 65 lat

Biografia:

Filmografia:

Kurier (2019)

Proceder (2019)

Botoks (2018)

Pech to nie grzech (2018)

Ślepnąc od świateł (2018)

Kantor. Nigdy tu już nie powrócę (2016)

Na noże (2016)

Maria Skłodowska-Curie (2016)

Służby specjalne (2015)

Służby specjalne (2014)

Hiszpanka (2014)

Wilcze słońce (2014)

Ixjana. Z piekła rodem (2012)

Bejbi blues (2012)

Sanctuary (2012)

Prawo Agaty (2012)

Warsaw Dark (2011)

Och, Karol 2 (2011)

80 milionów (2011)

Wyjazd integracyjny (2011)

Pokaż kotku, co masz w środku (2011)

Bezmiar sprawiedliwości (2011)

Różyczka (2010)

Weekend (2010)

Milczenie jest złotem (2010)

Nie ten człowiek (2010)

Panoptykon (2010)

Zapaliłem świeczkę na swoim grobie... - Opowieść o życiu Stanisława Miedzy-Tomaszewskiego (2009)

Jeszcze raz (2008)

To nie tak jak myślisz, kotku (2008)

Nieruchomy poruszyciel (2008)

Czas honoru (2008)

Tajemnica twierdzy szyfrów (2007)

Odwróceni (2007)

Korowód (2007)

Tylko mnie kochaj (2006)

Francuski numer (2006)

Bezmiar sprawiedliwości (2006)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006)

Nadzieja (2006)

Widok z szafy (2006)

Komornik (2005)

Egzamin z życia (2005)

Nigdy w życiu! (2004)

Oficer (2004)

Roomservice (2004)

Pręgi (2004)

Niepochowany (2004)

Piekło niebo (2004)

Powiedz to, Gabi (2003)

Zaginiona (2003)

Pornografia (2003)

Zerwany (2003)

Tam i z powrotem (2001)

Marszałek Piłsudski (2001)

Egoiści (2000)

To ja, złodziej (2000)

Zakochani (2000)

Egzekutor (1999)

Kochaj i rób co chcesz (1997)

Sława i chwała (1997)

Dzieci i ryby (1996)

Dzień wielkiej ryby (1996)

Nocne graffiti (1996)

Dama kameliowa (1995)

Horror w Wesołych Bagniskach (1995)

Pestka (1995)

Spis cudzołożnic (1995)

Łagodna (1995)

Dwa księżyce (1993)

Pożegnanie z Marią (1993)

Czarne słońca (1992)

Czy ktoś mnie kocha w tym domu? (1992)

Kawalerskie życie na obczyźnie (1992)

Zwolnieni z życia (1992)

Obywatel świata (1991)

Pożegnanie jesieni (1990)

Dzień dobry i do widzenia (1989)

Crimen (1988)

Na srebrnym globie (1987)

Trzy kroki od miłości (1987)

Nieproszony gość (1986)

Dzieje kultury polskiej (1985)

Mgła (1983)

Nadzór (1983)

Wielki Szu (1982)

Blisko, coraz bliżej (1982)

Wierne blizny (1981)

Rycerz (1980)

Zielona miłość (1978)

Zielone - minione... (1976)

Dagny (1976)

Gwint: Wiedźmińska gra karciana (2018)

Avengers: Wojna bez granic (2018)

Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara (2017)

Księga dżungli (2016)

Wiedźmin 3: Dziki Gon - Krew i wino (2016)

Kraina jutra (2015)

Milion dolarów (2010)

Karol - papież, który pozostał człowiekiem (2006)

Gdzie jest Nemo? (2003)

Hotel 52 (2010)

Magda M. (2005)

Defekt (2003)

Sensacje XX wieku (1983)

Galeria: