Izabela Kuna

  • Data urodzenia: 25.11.1970
  • Znak ziodiaku: Strzelec
  • Wiek: 48 lat

Biografia:

Filmografia:

Świadek (2019)

Pitbull. Ostatni pies (2018)

Drogi wolności (2018)

Kler (2018)

Spitsbergen (2017)

Amok (2017)

Ach śpij kochanie (2017)

PolandJa (2017)

Listy do M. 3 (2017)

Dom pełen zmian (2017)

Kobieta budzi się rano (2017)

Miasto skarbów (2017)

Wołyń (2016)

Maria Skłodowska-Curie (2016)

Szatan kazał tańczyć (2016)

Zenon (2016)

Singielka (2015)

Pod Mocnym Aniołem (2014)

Kochanie, chyba cię zabiłem (2014)

Warsaw by Night (2014)

Baron24 (2014)

Drogówka (2013)

Płynące wieżowce (2013)

Biegnij, chłopcze, biegnij (2013)

Wspomnienie poprzedniego lata (2013)

Krew z krwi (2012)

Supermarket (2012)

Popatrz na mnie (2011)

Pokaż kotku, co masz w środku (2011)

Trzy Siostry T (2011)

Joanna (2010)

Lincz (2010)

Śniadanie do łóżka (2010)

Szpilki na Giewoncie (2010)

Miłość na wybiegu (2009)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009)

Złoty środek (2009)

Galerianki (2009)

Lejdis (2008)

33 sceny z życia (2008)

Barwy szczęścia (2007)

Jak to jest być moją matką (2007)

Szkiełko (2007)

Cztery poziomo (2007)

Hindenburg - Titanic nieba (2007)

Job, czyli ostatnia szara komórka (2006)

W środku podróży (2006)

Pomiędzy (2006)

Tango z aniołem (2005)

Jan Paweł II (2005)

483 km (2005)

Pomyłka (2005)

Presja (2005)

Teraz ja (2004)

Talki z resztą (2004)

Nie wiem (2004)

Kobieta z ciemności (2004)

Ciało (2003)

Spotkania (2003)

Plebania (2000)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000)

Dług (1999)

Na koniec świata (1999)

Torowisko (1999)

Historie miłosne (1997)

Ekstradycja 2 (1996)

Archiwista (1995)

Fitness Club (1994)

Dwoje (1993)

Bajka (1990)

Za marzenia (2018)

Web Therapy (2015)

Piąty stadion (2012)

Komisarz Alex (2011)

Ojciec Mateusz (2008)

Prawo miasta (2007)

Ekipa (2007)

Boża podszewka II (2005)

Magda M. (2005)

Kryminalni (2004)

Na Wspólnej (2003)

Daleko od noszy (2003)

Kasia i Tomek (2002)

Psie serce (2002)

Ludzie wśród ludzi (2002)

M jak miłość (2000)

Na dobre i na złe (1999)

Boża podszewka (1997)

Klan (1997)

Dom (1980)

Osobliwy dom Pani Peregrine (2016)

Piorun (2008)

Opowieści na dobranoc (2008)

Córka (2001)

Bez miłości (2001)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: