Grzegorz Pawlak I

  • Data urodzenia: 19.02.1961
  • Znak ziodiaku: Ryby
  • Wiek: 58 lat

Biografia:

Filmografia:

Gwint: Wiedźmińska gra karciana (2018)

Jak zostać czarodziejem (2018)

God of War (2018)

Detroit: Become Human (2018)

Ant-Man i Osa (2018)

Krzysiu, gdzie jesteś? (2018)

Player One (2018)

Grinch (2018)

Aquaman (2018)

Wodnikowe wzgórze (2018)

Był sobie pies (2017)

Horizon Zero Dawn (2017)

Smerfy: Poszukiwacze zaginionej wioski (2017)

Prey (2017)

Gang Wiewióra 2 (2017)

Strażnicy Galaktyki vol. 2 (2017)

Pierwsza gwiazdka (2017)

Cudowny chłopak (2017)

Zaplątani: Serial (2017)

LEGO Marvel Super Heroes 2 (2017)

Elex (2017)

Wielka wyprawa Oskara (2017)

Zanim żyli długo i zaplątani (2017)

Kot w butach: Uwięziony w baśni (2017)

Kacperiada (2016)

Zwierzogród (2016)

Alicja po drugiej stronie lustra (2016)

Uncharted 4: Kres Złodzieja (2016)

Wiedźmin 3: Dziki Gon - Krew i wino (2016)

Ratchet & Clank (2016)

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości (2016)

Bogowie Egiptu (2016)

Wilk w owczej skórze (2016)

Silence (2016)

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie (2016)

Dishonored 2 (2016)

Ozzy (2016)

DC Super Hero Girls: Bohater roku (2016)

Łowcy trolli (2016)

Wiedźmin 3: Dziki Gon (2015)

Flintstonowie: Wielkie Łubu-dubu (2015)

Battlefield Hardline (2015)

Hotel Transylwania 2 (2015)

Przygody Kota w butach (2015)

Wiedźmin 3: Dziki Gon - Serca z kamienia (2015)

Sawa. Mały wielki bohater (2015)

Scooby-Doo: Pora księżycowego potwora (2015)

Rise of the Tomb Raider (2015)

Muppety (2015)

Dzielny kogut Maniek (2015)

Disney Infinity 3.0 (2015)

Noe: Wybrany przez Boga (2014)

Muppety: Poza prawem (2014)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014)

Gang Wiewióra (2014)

HearthStone: Heroes of Warcraft (2014)

Wojownicze żółwie ninja (2014)

Syn Boży (2014)

Pingwiny z Madagaskaru (2014)

Exodus: Bogowie i królowie (2014)

Paddington (2014)

Kogut Kukuryku (2014)

Sekrety morza (2014)

Rechotek (2014)

Kosmoloty (2014)

Toy Story: Prehistoria (2014)

Niech żyje Król Julian (2014)

Szeryf Kaja na Dzikim Zachodzie (2014)

Diablo III: Reaper of Souls (2014)

Munio: Strażnik Księżyca (2014)

Wiedźmin: Gra przygodowa (2014)

Po drugiej stronie muru (2014)

Tomb Raider (2013)

Jack: Pogromca olbrzymów (2013)

Sly Cooper: Złodzieje w czasie (2013)

StarCraft II: Heart of the Swarm (2013)

Tajemnica Zielonego Królestwa (2013)

Might & Magic: Heroes VI - Cienie mroku (2013)

Smerfy 2 (2013)

Samoloty (2013)

Gra Endera (2013)

Rysiek Lwie Serce (2013)

Skubani (2013)

Kumba (2013)

Piłkarzyki rozrabiają (2013)

Nicky Spoko (2013)

Pinokio (2013)

Bard (2013)

Grzmotomocni (2013)

Crysis 3 (2013)

Potwory kontra Obcy (2013)

Internowani (2013)

Bohaterowie Marvela: Doładowani na maksa (2013)

Czarna lista Świętego Mikołaja (2013)

Toy Story: Horror (2013)

Zakochany Madagaskar (2013)

Potworniaste Halloween (2013)

Risen 2: Mroczne wody (2012)

Bajkowe Kroniki Kucharskie (2012)

Diablo III (2012)

Madagaskar 3 (2012)

ParaNorman (2012)

Hotel Transylwania (2012)

Resistance: Burning Skies (2012)

Halo 4 (2012)

Legenda Korry (2012)

Hitman: Rozgrzeszenie (2012)

Painkiller: Hell & Damnation (2012)

Zambezia (2012)

Jeźdźcy smoków (2012)

Pinokio (2012)

Gdzie jest Gwiazdka? (2012)

Hotel 13 (2012)

Wróżkowie chrzestni: Timmy ratuje święta (2012)

Imprezozaur Rex (2012)

Kot w butach: Trzy diabły (2012)

Ernest i Celestyna (2012)

Killzone 3 (2011)

Rango (2011)

Matki w mackach Marsa (2011)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II (2011)

Kung Fu Panda 2 (2011)

Crysis 2 (2011)

Lemoniada Gada (2011)

Kubuś i przyjaciele (2011)

Smerfy (2011)

Heca w zoo (2011)

nieSławny: inFamous 2 (2011)

Wiedźmin 2: Zabójcy królów (2011)

Przygody Tintina (2011)

Mali agenci. Wyścig z czasem 4D (2011)

Battlefield 3 (2011)

Ratchet & Clank: 4 za Jednego (2011)

Afterfall: InSanity (2011)

Kot w butach (2011)

Auta 2 (2011)

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011)

Muppety (2011)

Wróżkowie Chrzestni: Dorośnij Timmy! (2011)

Arcania: Upadek Setarrif (2011)

Kinect Sports: Season Two (2011)

The Looney Tunes Show (2011)

Toy Story: Zestaw pomniejszony (2011)

Kung Fu Panda: Sekrety mistrzów (2011)

Potwory kontra Obcy: Noc żywych marchwi (2011)

Wakacje na Hawajach (2011)

Jeż Jerzy (2010)

Alicja w Krainie Czarów (2010)

Niania i wielkie bum (2010)

Psy i koty: Odwet Kitty (2010)

Kick Strach się bać (2010)

Camp Rock 2: Wielki finał (2010)

Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole (2010)

Sezon na misia 3 (2010)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I (2010)

Zaplątani (2010)

Battlefield: Bad Company 2 (2010)

Przyjaciel Świętego Mikołaja (2010)

Arcania: Gothic 4 (2010)

Dragon Age: Początek - Przebudzenie (2010)

Megamocny (2010)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Heavy Rain (2010)

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (2010)

Toy Story 3: The Video Game (2010)

Żółwik Sammy: W 50 lat dookoła świata (2010)

StarCraft II: Wings of Liberty (2010)

Mass Effect 2 (2010)

God of War: Duch Sparty (2010)

Scooby-Doo i brygada detektywów (2010)

My Little Pony: Przyjaźń to magia (2010)

Lego Hero Factory: Pierwsze akcje rekrutów (2010)

Wujcio Dobra Rada (2010)

Napoleon: Total War (2010)

Legenda o Smoku Gnatochrupie (2010)

The Settlers 7: Droga do królestwa (2010)

Potwory kontra Obcy (2009)

Planeta 51 (2009)

Odlot (2009)

Załoga G (2009)

Bionicle: Odrodzenie legendy (2009)

Dragon Age: Początek (2009)

NecroVisioN (2009)

Madagwiazdka (2009)

Potwory kontra Obcy: Dynie-mutanty z kosmosu (2009)

Invizimals (2009)

League of Legends (2009)

Koralina i tajemnicze drzwi (2009)

Brygada (2009)

Potwory kontra obcy: Wielka ucieczka B.O.B.-a (2009)

Archer (2009)

Kroniki Spiderwick (2008)

Małpy w kosmosie (2008)

Wyprawa na Księżyc 3D (2008)

Camp Rock (2008)

Moi przyjaciele Kubuś i Tygrysek: Na tropie (2008)

Sezon na misia 2 (2008)

Madagaskar 2 (2008)

Rubinowe gody (2008)

Pingwiny z Madagaskaru (2008)

Dex Hamilton - Kosmiczny Entomolog (2008)

Potwory i piraci (2008)

Niezwykłe przypadki Flapjacka (2008)

Madagaskar 2 (2008)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008)

Asterix na olimpiadzie (2008)

Fallout 3 (2008)

Batman: Odważni i bezwzględni (2008)

WALL-E (2008)

Aion (2008)

Na fali (2007)

High School Musical 2 (2007)

Rodzinka Robinsonów (2007)

Moi przyjaciele - Tygrys i Kubuś (2007)

Koń wodny: Legenda głębin (2007)

Niezwyciężony Iron Man (2007)

Lissi na lodzie (2007)

Klub Winx - Tajemnica Zaginionego Królestwa (2007)

Chowder (2007)

Mass Effect (2007)

Wiedźmin (2007)

Assassin's Creed (2007)

Shrek Trzeci (2007)

Shrek Trzeci (2007)

Harry Potter i Zakon Feniksa (2007)

Doctor Strange (2007)

Film o pszczołach (2007)

Księżniczka: Bajkowa podróż (2007)

Bambi 2 (2006)

Asterix i wikingowie (2006)

Dżungla (2006)

Skok przez płot (2006)

Sezon na misia (2006)

Happy Feet: Tupot małych stóp (2006)

I Ty możesz zostać bohaterem (2006)

Mój brat niedźwiedź II (2006)

Wyspa Dinozaura (2006)

Po rozum do mrówek (2006)

Ostateczni mściciele (2006)

Zawiadowca Ernie (2006)

Heroes of Might and Magic V (2006)

Gothic 3 (2006)

Krowy na wypasie (2006)

Neverwinter Nights 2 (2006)

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (2006)

Ostateczni mściciele 2 (2006)

Sezon na Misia: Centrum Zabawy (2006)

Klub przyjaciół Myszki Miki (2006)

Pajęczyna Charlotty (2006)

Cezar IV (2006)

Sekret (2006)

Sezon na Misia (2006)

Stygmaty (2006)

Kurczak Mały: As w akcji! (2006)

Magiczny kot (2006)

Madagaskar (2005)

Charlie i fabryka czekolady (2005)

Pingwiny z Madagaskaru: Misja Świąteczna (2005)

Tarzan 2: Początek legendy (2005)

Czerwony Kapturek - Prawdziwa historia (2005)

Kurczak Mały (2005)

Słodkie, słodkie czary (2005)

Age of Empires III (2005)

Madagaskar (2005)

Pinky Dinky Doo (2005)

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse (2005)

Kurczak Mały (2005)

Las Monstruosas aventuras de Zipi y Zape (2005)

Nurkuj, Olly! (2005)

I bądź tu mądra (2005)

Pinokio, przygoda w przyszłości (2004)

Dziadek do orzechów (2004)

Pobyt czasowy (2004)

Danny Fantom (2004)

The Batman (2004)

Młodzi Tytani (2003)

Wiedźma Chrzestna (2003)

Wehikuł czasu (2003)

Zorro (2002)

Wyspa Skarbów (2002)

Smocze wzgórze (2002)

20 000 mil podmorskiej żeglugi (2002)

Odlotowe Małe Agentki (2002)

Stefan Pogonowski (2002)

Sabrina, nastoletnia czarownica (2002)

Kryptonim: Klan na drzewie (2002)

Inspektor Gadget: Ostatnie zadanie (2002)

Zostać koszykarką (2002)

Abrafax i piraci z Karaibów (2001)

Bliźniaki Cramp (2001)

Jimmy Neutron: Mały geniusz (2001)

Pokémon 3: Zaklęcie Unown (2000)

Jan Paweł II w Ziemi Świętej (2000)

Julek i zwierzęta (2000)

Numery (2000)

Oficjalne zasady piłki nożnej (1999)

Święta matka Kinga (1999)

Johnny Tsunami (1999)

Świat Elmo (1999)

Amerykańska opowieść. Tajemnica potwora z Manhattanu (1999)

Pokémon 2: Uwierz w swoją siłę (1999)

Nietykalni kontra Al Kicione (1998)

Amerykańska opowieść. Skarb Wyspy Manhattan (1998)

Mrówka Z (1998)

StarCraft (1998)

Kocia wielkanoc (1997)

Za siedmioma duchami (1997)

Pokémon (1997)

Mamo, czy kury potrafią mówić? (1997)

Miasteczko South Park (1997)

Za winy niepopełnione - Eugeniusz Bodo (1997)

Życzenie Annabelli (1997)

Skradziona nadzieja (1997)

Muppety na Wyspie Skarbów (1996)

Willy Fog - W 80 dni dookoła Świata (1995)

Księżniczka i Chochliki (1991)

Hrabia Kaczula (1988)

Amerykańska opowieść (1986)

Jayce i gwiezdni Wojownicy (1985)

Gwiezdne wojny: Część VI - Powrót Jedi (1983)

Gwiezdne wojny: Część V - Imperium kontratakuje (1980)

Gwiezdne wojny: Część IV - Nowa nadzieja (1977)

Wilk i Zając (1969)

Toy Story: Prehistoria (2014)

Toy Story: Horror (2013)

Matki w mackach Marsa (2011)

Wakacje na Hawajach (2011)

Toy Story 3 (2010)

Noc i Dzień (2010)

Kick Strach się bać (2010)

Piorun (2008)

Las Monstruosas aventuras de Zipi y Zape (2005)

Karolek i przyjaciele (2004)

Wiedźma Chrzestna (2003)

Wehikuł czasu (2003)

20 000 mil podmorskiej żeglugi (2002)

Odlotowe Małe Agentki (2002)

Zorro (2002)

Sabrina, nastoletnia czarownica (2002)

Inspektor Gadget: Ostatnie zadanie (2002)

Sabrina w animowanym serialu (1999)

Johnny Tsunami (1999)

I pies, i wydra (1998)

Nietykalni kontra Al Kicione (1998)

Willy Fog - W 80 dni dookoła Świata (1995)

Kong: King of the Apes (2016)

Pan Peabody i Sherman Show (2015)

Star Butterfly kontra siły zła (2015)

Star Wars: Rebelianci (2014)

Henio Tulistworek (2013)

Max Steel (2013)

Rick i Morty (2013)

Crash i Bernstein (2012)

Mega Spider-Man (2012)

Kung Fu Panda: Legenda o niezwykłości (2011)

Komisarz Alex (2011)

Zielona Latarnia (2011)

Koszykarze (2011)

Victoria znaczy zwycięstwo (2010)

Pora na przygodę! (2010)

Strażnicy z Chinatown (2008)

Sprawa na dziś (2003)

Przygody Timmy'ego (2001)

M jak miłość (2000)

Klan (1997)

Były sobie Ameryki (1991)

Leśniczówka (2018)

Tam gdzie świeci słońce (2015)

Danusia. Historia pierwszego udanego przeszczepienia (2014)

Tyle wody koło domu (2009)

Święty Rafał Kalinowski (2007)

Ale się kręci (2006)

Na Wspólnej (2003)

Wysłannicy Gai (2003)

Cmentarz Orląt (2002)

Szkolna wycieczka (2002)

Syzyfowe prace (2000)

Pierwszy milion (2000)

Pierwszy milion (1999)

Syzyfowe prace (1998)

Ojdadana (1996)

Szabla od komendanta (1995)

Willy Fog - W 80 dni dookoła Świata (1995)

Galeria: