Dawid Ogrodnik

  • Data urodzenia: 15.06.1986
  • Znak ziodiaku: Rak
  • Wiek: 33 lat

Biografia:

Filmografia:

Broad Peak (2020)

Ciemno, prawie noc (2019)

Ikar. Legenda Mietka Kosza (2019)

Dzień czekolady (2018)

Rojst (2018)

Wielki Mistyczny Cyrk (2017)

Cicha noc (2017)

Ostatnia rodzina (2016)

Disco Polo (2015)

11 minut (2015)

Ojciec (2015)

Obietnica (2014)

Chce się żyć (2013)

Ida (2013)

Jesteś Bogiem (2012)

Cisza (2010)

Żołnierze wyklęci (2008)

Prawo Agaty (2012)

Majka (2009)

Voyage, Voyage (2017)

Szukam reżysera (2013)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: