Danuta Stenka

  • Data urodzenia: 10.10.1961
  • Znak ziodiaku: Waga
  • Wiek: 57 lat

Biografia:

Filmografia:

Planeta Singli 3 (2019)

Klecha (2019)

Sala samobójców. Hejter (2019)

Wilkołak (2018)

Planeta Singli 2 (2018)

Zgoda (2017)

Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej (2017)

Listy do M. 3 (2017)

Techno (2017)

Diagnoza (2017)

Wojenne dziewczyny (2017)

Tabliczka mnożenia (2017)

Planeta Singli (2016)

Szatan kazał tańczyć (2016)

Jan Mazurkiewicz ps. "Radosław" (2016)

Chemia (2015)

Miranda (2015)

Radosław Prolog (2015)

Na wieży Babel (2015)

Kamienie na szaniec (2014)

Matka (2013)

W ciemnym lesie (2013)

Lekarze po godzinach (2013)

Bejbi blues (2012)

Lekarze (2012)

Nad życie (2012)

Wyręczony zaręczony (2012)

Uwikłanie (2011)

Daas (2011)

Instynkt (2011)

Bez tajemnic (2011)

Bezmiar sprawiedliwości (2011)

Randka w ciemno (2010)

Ciacho (2010)

Robert Mitchum nie żyje (2010)

1920. Wojna i miłość (2010)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009)

Dzieci Ireny Sendlerowej (2009)

Lejdis (2008)

Jeszcze raz (2008)

Czas honoru (2008)

Odwróceni (2007)

Katyń (2007)

Ryś (2007)

Tajemnica twierdzy szyfrów (2007)

Tylko mnie kochaj (2006)

Bezmiar sprawiedliwości (2006)

Janek (2006)

Pogoda na piątek (2006)

PitBull (2005)

Kochankowie z Marony (2005)

Siedem grzechów popcooltury (2005)

Nigdy w życiu! (2004)

O czym są moje oczy (2004)

Zaginiona (2003)

Magiczne drzewo (2003)

Chopin. Pragnienie miłości (2002)

Wszyscy święci (2002)

Wierna (2002)

Quo vadis (2002)

Quo vadis (2001)

Człowiek, jakich wielu (2001)

Migotanie (2001)

Twarze i maski (2000)

Cud purymowy (2000)

Ostatnia misja (1999)

Warszawska Niobe (1999)

Ekstradycja 3 (1998)

Cudze szczęście (1997)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997)

Łóżko Wierszynina (1997)

Boża podszewka (1997)

Nocne graffiti (1996)

Odwiedź mnie we śnie (1996)

Gnoje (1995)

Prowokator (1995)

Łagodna (1995)

Maszyna zmian (1995)

Jakub (1993)

Mama - nic (1992)

Sprawa kobiet (1992)

Rozmowy o miłości (1990)

Crimen (1988)

Sensacje XX wieku (1983)

Czarna Pantera (2018)

Piękna i Bestia (2017)

Twój Vincent (2017)

Zaplątani: Serial (2017)

Legion samobójców (2016)

Doktor Strange (2016)

Jak wytresować smoka 2 (2014)

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii (2014)

Uniwersytet Potworny (2013)

Na skrzydłach marzeń (2013)

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013)

Arktyka 3D (2012)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012)

Zaplątani (2010)

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu (2010)

Góra czarownic (2009)

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian (2008)

WALL·E (2008)

Gajka (2007)

Happy wkręt (2006)

Karol - papież, który pozostał człowiekiem (2006)

Zebra z klasą (2005)

Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stara szafa (2005)

Siostry Lilpop i ich miłości (2005)

Jan Paweł II (2005)

Iniemamocni (2004)

Nawiedzony dwór (2003)

Śnieżne psy (2002)

Spotkanie z Jezusem (2000)

Nowy Scooby Doo (1972)

Królewna Śnieżka i siedmiu krasnoludków (1937)

39 i pół (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

Boża podszewka II (2005)

PitBull (2005)

Niania (2005)

Na dobre i na złe (1999)

Nowy Sen – Krzysztof Warlikowski (2013)

Ostańce próśb i nadziei (2011)

W roli głównej (2007)

Galeria: