Bogusław Linda

  • Data urodzenia: 27.06.1952
  • Znak ziodiaku: Rak
  • Wiek: 67 lat

Biografia:

Filmografia:

Diablo. Wyścig o wszystko (2019)

Planeta Singli 3 (2019)

Kobiety mafii (2018)

Kobiety mafii (2018)

Ach śpij kochanie (2017)

Pitbull. Nowe porządki (2016)

Powidoki (2016)

Paradoks (2012)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Sztos 2 (2011)

Mika i Alfred (2010)

Randka w ciemno (2010)

Trzy minuty. 21:37 (2010)

Kajinek (2010)

Ratownicy (2010)

Prawo miasta (2007)

I kto tu rządzi? (2007)

Jasminum (2006)

Letnia miłość (2006)

Jasne błękitne okna (2006)

Czas surferów (2005)

Dziki 2. Pojedynek (2005)

Dziki (2004)

Tak czy nie? (2003)

Haker (2002)

Segment '76 (2002)

Quo vadis (2002)

Quo vadis (2001)

Reich (2001)

Stacja (2001)

Sezon na leszcza (2000)

Operacja Samum (1999)

Pan Tadeusz (1999)

Billboard (1998)

Demony wojny wg Goi (1998)

Zabić Sekala (1998)

Złoto dezerterów (1998)

Pułapka (1997)

Sara (1997)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997)

Szamanka (1996)

Słodko gorzki (1996)

Prowokator (1995)

Tato (1995)

Miasto prywatne (1994)

Psy II: Ostatnia krew (1994)

Znowu Pazura (1994)

Jańcio Wodnik (1993)

Magneto (1993)

Obcy musi fruwać (1993)

Pamiętnik znaleziony w garbie (1993)

Pora na czarownice (1993)

Psy (1992)

Sauna (1992)

Wszystko, co najważniejsze... (1992)

In flagranti (1991)

Kroll (1991)

Kanalia (1990)

Pasażerowie na gapę (1990)

Urodziny Kaja (1990)

Porno (1989)

Sztuka kochania (1989)

Inny świat (1989)

Ostatni dzwonek (1989)

Chichot Pana Boga (1988)

Dekalog VII (1988)

Crimen (1988)

Cienie (1987)

Kocham kino (1987)

Zabij mnie glino (1987)

Inna wyspa (1986)

Magnat (1986)

Maskarada (1986)

W zawieszeniu (1986)

Biała wizytówka (1986)

Tanie pieniądze (1985)

Rośliny trujące (1985)

Ceremonia pogrzebowa (1984)

Eskimosce jest zimno (1984)

Płatki, kwiaty, wieńce (1984)

Człowiek do specjalnych poruczeń (1984)

Stracone złudzenia (1983)

Synteza (1983)

Danton (1982)

Matka Królów (1982)

Człowiek z żelaza (1981)

Dreszcze (1981)

Kobieta samotna (1981)

Przypadek (1981)

Wolny strzelec (1981)

Wierne blizny (1981)

Gorączka (1980)

Punkt widzenia (1980)

Wściekły (1979)

Janek (1979)

Wodzirej (1977)

Pasja (1977)

Dagny (1976)

God of War: Wstąpienie (2013)

PlayStation All-Stars: Battle Royale (2012)

God of War III (2010)

Jeż Jerzy (2010)

God of War: Duch Sparty (2010)

Heroes of Might and Magic V (2006)

Seszele (1990)

Przypadki Cezarego P. (2015)

Fala zbrodni (2003)

13 Posterunek (1997)

Czarne chmury (1973)

Sen nocy letniej (2014)

Jasne błękitne okna (2006)

Sezon na leszcza (2000)

Seszele (1990)

Koniec (1988)

Wajda 90 (2016)

Gintrowski (2015)

Hell's Kitchen. Piekielna Kuchnia (2014)

Idziak w 3D (2011)

Bitwa Warszawska w 3D (2010)

Agnieszka Holland (2008)

W roli głównej (2007)

Szymon Majewski Show (2005)

Mamy Cię! (2004)

Kuba Wojewódzki (2002)

Czyż nie dobija się konia? (2000)

Jerzy Pilch. Wyznania człowieka piszącego po polsku (1999)

Seszele (1990)

Maskarada (1986)

Koniec (1988)

Galeria: