Bartłomiej Topa

  • Data urodzenia: 26.05.1967
  • Znak ziodiaku: Bliźnięta
  • Wiek: 51 lat

Biografia:

Filmografia:

Pod powierzchnią (2018)

Kler (2018)

Ultraviolet (2017)

Dziura w głowie (2017)

Sługi boże (2016)

Po prostu przyjaźń (2016)

Druga szansa (2016)

Karbala (2015)

Obce niebo (2015)

Król życia (2015)

Kebab i Horoskop (2014)

Obietnica (2014)

Wataha (2014)

Pod Mocnym Aniołem (2014)

Letnie przesilenie (2014)

Polskie gówno (2014)

Mój biegun (2013)

Drogówka (2013)

Wspomnienie poprzedniego lata (2013)

Trick (2012)

Krew z krwi (2012)

Wyjazd integracyjny (2011)

Sztos 2 (2011)

W imieniu diabła (2011)

Układ Warszawski (2011)

Proste pragnienia (2011)

Trick (2010)

Szpilki na Giewoncie (2010)

Kret (2010)

Noc życia (2010)

Nie ten człowiek (2010)

Prosta historia o miłości (2010)

Maraton tańca (2010)

Piksele (2009)

Dom zły (2009)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009)

Hel (2009)

Afterparty (2009)

Do wesela się zagoi (2009)

Boisko bezdomnych (2008)

Trzeci oficer (2008)

Agentki (2008)

Wieża (2006)

Wesele (2004)

Stacyjka (2004)

Zróbmy sobie wnuka (2003)

Biała sukienka (2003)

Magiczne drzewo (2003)

Stacja (2001)

Mężczyzna przychodzi w deszczu (2000)

Na plebanii w Wyszkowie 1920 (1999)

Prawo ojca (1999)

Demony wojny wg Goi (1998)

Billboard (1998)

Ekstradycja 3 (1998)

Okno na ulicę (1998)

Złotopolscy (1997)

Wezwanie (1996)

Berlin (1996)

Prowokator (1995)

Polska śmierć (1994)

Pokój Anny (1994)

Trzy kolory: Biały (1994)

Szczur (1994)

Wrony (1994)

Taranthriller (1993)

Wynajmę pokój... (1993)

Pożegnanie z Marią (1993)

Kraj świata (1993)

Balanga (1993)

Listopad (1992)

Zakład (1990)

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie (2016)

Czarownica (2014)

Iron Man 3 (2013)

Alicja w Krainie Czarów (2010)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Karol - papież, który pozostał człowiekiem (2006)

Garbi - Super bryka (2005)

Lucky Luke (2004)

Pamiętnik księżniczki 2: Królewskie zaręczyny (2004)

Prawo Agaty (2012)

Paradoks (2012)

Głęboka woda (2011)

Komisarz Alex (2011)

Usta Usta (2010)

Ratownicy (2010)

39 i pół (2008)

Ojciec Mateusz (2008)

Czas honoru (2008)

Królowie śródmieścia (2006)

Hela w opałach (2006)

PitBull (2005)

Na Wspólnej (2003)

Na dobre i na złe (1999)

Miejsce zbrodni (1970)

Wesele (2004)

Xero (2003)

Galeria: