Artur Żmijewski I

  • Data urodzenia: 10.04.1966
  • Znak ziodiaku: Byk
  • Wiek: 52 lat

Biografia:

Filmografia:

Klecha (2019)

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

Chyłka - Zaginięcie (2018)

Najlepszy (2017)

Atak paniki (2017)

W rytmie serca (2017)

Pitbull. Niebezpieczne kobiety (2016)

Kamienie na szaniec (2014)

Oszukane (2013)

Mój rower (2012)

Jak się pozbyć cellulitu (2011)

Bezmiar sprawiedliwości (2011)

Mała matura 1947 (2010)

Mała matura 1947 (2010)

Ojciec Mateusz (2008)

Fałszerze. Powrót Sfory (2007)

Odwróceni (2007)

Katyń (2007)

Świadek koronny (2007)

Tylko mnie kochaj (2006)

Bezmiar sprawiedliwości (2006)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006)

Stanisława Brzozowskiego życie wśród skorpionów (2006)

Nigdy w życiu! (2004)

Ławeczka (2004)

Sfora (2002)

W pustyni i w puszczy (2001)

W pustyni i w puszczy (2001)

Pierwszy milion (2000)

Wyrok na Franciszka Kłosa (2000)

Na dobre i na złe (1999)

Ostatnia misja (1999)

Headquarters: Warsaw (1999)

Pierwszy milion (1999)

Amok (1998)

Demony wojny wg Goi (1998)

Złoto dezerterów (1998)

Żona przychodzi nocą (1998)

Przystań (1997)

Gniew (1997)

Deszczowy żołnierz (1996)

Słodko gorzki (1996)

Ucieczka (1996)

Daleko od siebie (1995)

Gnoje (1995)

Za co? (1995)

Anioł śmierci (1995)

Ekstradycja (1995)

Psy II: Ostatnia krew (1994)

Wyliczanka (1994)

Enak (1992)

Kim był Joe Luis? (1992)

Psy (1992)

Ferdydurke (1991)

Panny i wdowy (1991)

Trzy dni bez wyroku (1991)

Panny i wdowy (1991)

Ucieczka z kina "Wolność" (1990)

Napoleon (1990)

Lawa. Opowieść o "Dziadach" Adama Mickiewicza (1989)

Ostatni dzwonek (1989)

Stan posiadania (1989)

Złota Mahmudia (1986)

Dzień czwarty (1984)

Paddington 2 (2017)

Księga dżungli (2016)

Kraina jutra (2015)

Pan Peabody i Sherman (2014)

Karol, który został świętym (2014)

Paddington (2014)

Wonderbook: Detektyw Diggs (2013)

Zakochany Madagaskar (2013)

Madagaskar 3 (2012)

Żółwik Sammy 2 (2012)

Madagwiazdka (2009)

Madagaskar 2 (2008)

Zaczarowana (2007)

Don Chichot (2007)

Profesor Stefan Swieżawski (2006)

Madagaskar (2005)

Jan Paweł II (2005)

Karol - człowiek, który został papieżem (2005)

Droga do El Dorado (2000)

Opowiem wam o Marku (1999)

Wielki Joe (1998)

Robin Hood (1973)

Piąty stadion (2012)

13 Posterunek (1997)

Ojciec Mateusz (2008)

Na dobre i na złe (1999)

W roli głównej (2007)

Szymon Majewski Show (2005)

Juliusz Słowacki (1997)

Mickiewicz (1996)

Galeria: