Arkadiusz Jakubik

  • Data urodzenia: 14.01.1969
  • Znak ziodiaku: Wodnik
  • Wiek: 50 lat

Biografia:

Filmografia:

Saszka (2018)

Kler (2018)

Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej (2017)

Najlepszy (2017)

Człowiek z magicznym pudełkiem (2017)

Ach śpij kochanie (2017)

Ksiądz (2017)

Cicha noc (2017)

Wołyń (2016)

Jestem mordercą (2016)

Performer (2015)

Carte Blanche (2015)

Ziarno prawdy (2015)

Czeski Błąd (2015)

Pod Mocnym Aniołem (2014)

Kochanie, chyba cię zabiłem (2014)

Polskie gówno (2014)

Ojcze masz (2014)

Małe stłuczki (2014)

Drogówka (2013)

Wielki skok (2013)

Chce się żyć (2013)

Kaśka (2013)

Jesteś Bogiem (2012)

Piąty stadion (2012)

Portier z hotelu Mewa (2012)

Muka! (2012)

Paradoks (2012)

Dzień oszusta (2012)

Prosta historia o miłości (2010)

Dom zły (2009)

Rozmowy nocą (2008)

Cztery poziomo (2007)

Palimpsest (2006)

Kochaj mnie, kochaj! (2006)

Dziki 2. Pojedynek (2005)

Emilia (2005)

Zakręcone (2005)

Codzienna 2 m. 3 (2005)

Wesele (2004)

Panienki (2004)

Nienasycenie (2003)

Jak to się robi z dziewczynami (2002)

13 Posterunek 2 (2000)

Sezon na leszcza (2000)

Małżowina (1998)

Kochaj i rób co chcesz (1997)

Ekstradycja 2 (1996)

... cóżeś ty za pani ... (1979)

Okrągły tydzień (1977)

Jeszcze dzień życia (2018)

Mała Stopa (2018)

Fantastyczne zwierzęta: Zbrodnie Grindelwalda (2018)

Observer (2017)

Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć (2016)

Prosta historia o morderstwie (2016)

Nowe przygody Aladyna (2015)

Królowa Śniegu 2 (2014)

Asteriks i Obeliks: Osiedle Bogów (2014)

Sekrety morza (2014)

Muzeum utracone (2014)

Po drugiej stronie muru (2014)

Piłkarzyki rozrabiają (2013)

Na tropie Marsupilami (2012)

Rozmowy ze śmiercią (2012)

Supermarket (2012)

Królowa Śniegu (2012)

Hop (2011)

Muppety (2011)

Niania i wielkie bum (2010)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I (2010)

Załoga G (2009)

Podróże na burzowej chmurze (2008)

Madagaskar 2 (2008)

Speed Racer (2008)

Niezły kanał (2007)

Madagaskar (2005)

King Kong: Władca Atlantydy (2005)

Sztuka spadania (2004)

Gwiezdne jaja: Część I - Zemsta Świrów (2004)

Harry Potter i więzień Azkabanu (2004)

Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie (2004)

Mickey: Bardziej Bajkowe Święta (2004)

Dobry piesek (2003)

Liga najgłupszych dżentelmenów (2003)

Atlantyda: Powrót Milo (2003)

Gdzie jest Nemo? (2003)

Asterix i Obelix: Misja Kleopatra (2002)

Atlantyda - zaginiony ląd (2001)

Dr Dolittle 2 (2001)

Mali agenci (2001)

Potwory i spółka (2001)

Digimon (1999)

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo (1999)

Całe zdanie nieboszczyka (1999)

Atomówki (1998)

Księżniczka Łabędzi: Skarb Czarnoksiężnika (1998)

Książę i tchórz (1998)

Szalony Jack, pirat (1998)

Stąd do ratuszowej wieży (1998)

Wojna z rzeczami (1998)

Mulan (1998)

Dawno temu w trawie (1998)

Piękna i Bestia: Zaczarowane Święta (1997)

Johnny Bravo (1997)

Pożyczalscy (1997)

Jam łasica (1997)

Między śniegiem a siódmym niebem (1997)

Miasteczko South Park (1997)

Hej Arnold! (1996)

Kosmiczny mecz (1996)

Głupi i głupszy (1995)

Maska (1995)

Przygody psa Balto (1995)

Rob Roy (1995)

Sylvan (1995)

Napoleon (1995)

Księżniczka łabędzi (1994)

Kot Ik! (1992)

Amerykańska opowieść. Feiwel rusza na Zachód (1991)

Taz-Mania (1991)

Zwariowane Melodie (1990)

Tajemnica zaginionej skarbonki (1990)

Wielka ucieczka misia Yogi (1987)

Miś Yogi i czarodziejski lot Świerkową Gęsią (1987)

Amerykańska opowieść (1986)

Yogi, łowca skarbów (1985)

Scooby-Doo podbija Hollywood (1979)

Flintstonowie (1960)

Quick Draw McGraw (1959)

Nieziemski królik (1948)

Kapryśne neony (1942)

Ptasi hokus-fokus..., co zostało udowodnione (1942)

Tom i Jerry (1940)

Mysz pleciuga (1940)

Akademia złoczyńców (1939)

Gorączka złota (1939)

Skazani na kratki i pasiaki (1939)

Smarkaś i mól książkowy (1939)

Pies w pogoni za nowoczesnością (1939)

Wojna o miedzę (1938)

Swingujące książki (1938)

Chłopek-Roztropek znowu w siodle (1937)

Bingo Muchocubana (1936)

Gdzie jest panna Gloria (1936)

Wiejski królik (1935)

Dama w czerwieni (1935)

Figlarne plakaty (1935)

Parada kwiatów (1935)

Motel młodej pary (1934)

Piękna i bestia (1934)

Twoje serce pika, czyli muzykalne zwierzaki (1934)

Faceci do wzięcia (2006)

Kryminalni (2004)

Rodzina zastępcza plus (2004)

Na dobre i na złe (1999)

Boża podszewka (1997)

Superman (1996)

Prosta historia o morderstwie (2016)

Prosta historia o miłości (2010)

Prosta historia o morderstwie (2016)

Pod Mocnym Smarzolem (2014)

Magiel towarzyski (2006)

Kuba Wojewódzki (2002)

Prosta historia o miłości (2010)

Galeria: