Anna Dereszowska

  • Data urodzenia: 07.01.1981
  • Znak ziodiaku: Wodnik
  • Wiek: 38 lat

Biografia:

Filmografia:

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

Pech to nie grzech (2018)

Porady na zdrady (2017)

Niania w wielkim mieście (2017)

Koty i zaloty (2017)

Kobiety bez wstydu (2016)

Pitbull. Niebezpieczne kobiety (2016)

Wmiksowani.pl (2016)

Anatomia zła (2015)

Słaba płeć? (2015)

Kamienie na szaniec (2014)

Dzień dobry, kocham cię! (2014)

Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości (2012)

Ixjana. Z piekła rodem (2012)

Sęp (2012)

Prawo Agaty (2012)

Siła wyższa (2011)

Randka w ciemno (2010)

Klub szalonych dziewic (2010)

Naznaczony (2009)

Nigdy nie mów nigdy (2009)

Sprawiedliwi (2009)

Sprawa Janusza W. (2009)

Lejdis (2008)

Hardcover (2008)

Tajemnica twierdzy szyfrów (2007)

Świadek koronny (2007)

Testosteron (2007)

Odwróceni (2007)

Barwy szczęścia (2007)

Test (2006)

Tango z aniołem (2005)

Straszna noc (2005)

Stacyjka (2004)

Do potomnego (2004)

Zróbmy sobie wnuka (2003)

As (2002)

M jak miłość (2000)

Na dobre i na złe (1999)

Złotopolscy (1997)

Avengers: Wojna bez granic (2018)

Fantastyczne zwierzęta: Zbrodnie Grindelwalda (2018)

Syberia 3 (2017)

Auta 3 (2017)

Star Wars Battlefront II (2017)

Księga dżungli (2016)

Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć (2016)

Rock Dog. Pies ma głos! (2016)

Avengers: Czas Ultrona (2015)

Sawa. Mały wielki bohater (2015)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014)

Samoloty (2013)

Ratujmy Mikołaja! (2013)

Sarila (2013)

Gdzie jest Mikołaj? (2013)

Avengers (2012)

Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł (2012)

Renifer Niko ratuje brata (2012)

Szpiedzy w Warszawie (2012)

Na tropie Marsupilami (2012)

Pinokio (2012)

Cziłała z Beverly Hills 2 (2011)

LittleBigPlanet 2 (2011)

Latająca maszyna (2011)

Goryl Śnieżek w Barcelonie (2011)

Alicja w Krainie Czarów (2010)

Psy i koty: Odwet Kitty (2010)

Dzwoneczek i uczynne wróżki (2010)

Niania i wielkie bum (2010)

Camp Rock 2: Wielki finał (2010)

Dzieci Ireny Sendlerowej (2009)

Czarodziejka Lili: Smok i magiczna księga (2009)

Nie ma to jak statek (2009)

Opowieść wigilijna (2009)

Delfin Plum (2009)

Ja w kapeli (2009)

Dzwoneczek i zaginiony skarb (2009)

Cziłała z Beverly Hills (2008)

Opowieści na dobranoc (2008)

Renifer Niko ratuje Święta (2008)

Garfield (2008)

Złoty kompas (2007)

Zaczarowana (2007)

Happy wkręt (2006)

Nie ma to jak hotel (2005)

Amerykański smok Jake Long (2005)

Jan Paweł II (2005)

Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stara szafa (2005)

Gerald McBoing Boing (2005)

Liga Sprawiedliwych (2001)

Batman (1992)

Ultraviolet (2017)

W rytmie serca (2017)

Do dzwonka Cafe (2012)

Piąty stadion (2012)

Nowa (2010)

Prawo miasta (2007)

Tylko miłość (2007)

Boża podszewka II (2005)

Niania (2005)

Pensjonat pod Różą (2004)

Kryminalni (2004)

Glina (2003)

Rodzinka (2003)

Sfora (2002)

Samo życie (2002)

Kasia i Tomek (2002)

Graczykowie, czyli Buła i spóła (2001)

Lokatorzy (1999)

Klan (1997)

Mali Giganci (2015)

Trzy na godzinę (2014)

Project Runway (2014)

Twoja twarz brzmi znajomo (2014)

W roli głównej (2007)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: