Andrzej Grabowski I

  • Data urodzenia: 15.03.1952
  • Znak ziodiaku: Baran
  • Wiek: 67 lat

Biografia:

Filmografia:

Odwróceni. Ojcowie i córki (2019)

Narzeczony na niby (2018)

Plagi Breslau (2018)

Ach śpij kochanie (2017)

Pokot (2017)

Listy do M. 3 (2017)

Czerwony punkt (2017)

60 kilo niczego (2017)

Karma (2017)

Na granicy (2016)

Pitbull. Nowe porządki (2016)

Pitbull. Niebezpieczne kobiety (2016)

Wesele w kurnej chacie (2016)

Operation H²O (2015)

Demon (2015)

Służby specjalne (2015)

Pod Mocnym Aniołem (2014)

Służby specjalne (2014)

Tajemnica Westerplatte (2013)

Piotrek the 13th 2 (2013)

Drogówka (2013)

Bilet na Księżyc (2013)

Od pełni do pełni (2012)

Sęp (2012)

Piąta pora roku (2012)

Kop głębiej (2011)

Pokaż kotku, co masz w środku (2011)

Skrzydlate świnie (2010)

Śluby panieńskie (2010)

Milion dolarów (2010)

Blondynka (2010)

Duch w dom (2010)

Lunatycy (2009)

Piksele (2009)

Jak żyć? (2008)

Kierowca (2008)

Senność (2008)

Mała Moskwa (2008)

Mała Moskwa (2008)

Odwróceni (2007)

Świadek koronny (2007)

Lekcje pana Kuki (2007)

Ja wam pokażę! (2007)

Tylko miłość (2007)

Dublerzy (2006)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006)

Strajk (2006)

Dublerzy (2006)

PitBull (2005)

Emilia (2005)

Diabeł (2005)

PitBull (2005)

Atrakcyjny pozna panią (2004)

Jednota (2004)

Pierwsza miłość (2004)

Stacyjka (2004)

Zróbmy sobie wnuka (2003)

Koniec wojny (2003)

Bao-Bab, czyli zielono mi (2003)

Kariera Nikosia Dyzmy (2002)

Dzień świra (2002)

Jak to się robi z dziewczynami (2002)

Superprodukcja (2002)

E=mc² (2002)

Boże skrawki (2001)

Chłop i baba (2001)

Klinika pod Wyrwigroszem (2000)

Ogniem i mieczem (2000)

Ogniem i mieczem (1999)

Świat według Kiepskich (1999)

Jak narkotyk (1999)

Dom Pirków (1998)

Liceum czarnej magii (1998)

Ballada o czyścicielach szyb (1998)

Kochaj i rób co chcesz (1997)

Prostytutki (1997)

Boża podszewka (1997)

Złotopolscy (1997)

W krainie władcy smoków (1997)

Kapitan (1997)

Sława i chwała (1997)

Wojenna narzeczona (1997)

Baśń o Pączkowej (1996)

Sarmacja, czyli Polska (1996)

Grający z talerza (1995)

Pułkownik Kwiatkowski (1995)

Szabla od komendanta (1995)

Cudowne miejsce (1994)

Polska śmierć (1994)

Śmierć jak kromka chleba (1994)

Kapitał, czyli jak zrobić pieniądze w Polsce (1989)

Przed sklepem jubilera (1989)

Dulscy (1975)

Odejścia, powroty (1972)

Kobieta sukcesu (2018)

Gdzie jest Dory (2016)

Jak uratować mamę (2015)

Dom (2015)

Gang Wiewióra (2014)

Uwolnić Mikołaja! (2014)

Robaczki z Zaginionej Doliny (2013)

Merida Waleczna (2012)

Toy Story 3 (2010)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I (2010)

Byłem gangsterem (2010)

Góra czarownic (2009)

Gwiazda Kopernika (2009)

Speed Racer (2008)

Małpy w kosmosie (2008)

Harry Potter i Zakon Feniksa (2007)

Zaczarowana (2007)

Kurczak Mały (2005)

Harry Potter i Czara Ognia (2005)

Mój brat niedźwiedź (2003)

Mój Brat Niedźwiedź (2003)

Abrafax i piraci z Karaibów (2001)

Odwrócona góra albo film pod strasznym tytułem (2000)

Film pod strasznym tytułem (1992)

Nowa (2010)

Naznaczony (2009)

Ojciec Mateusz (2008)

Czas honoru (2008)

Hela w opałach (2006)

Boża podszewka II (2005)

Szanse finanse (2005)

Anioł Stróż (2005)

Biuro kryminalne (2005)

Niania (2005)

Egzamin z życia (2005)

Rodzinka (2003)

Na dobre i na złe (1999)

Miodowe lata (1998)

Klan (1997)

Bar "Atlantic" (1996)

Blisko, coraz bliżej (1982)

Pod Mocnym Smarzolem (2014)

W roli głównej (2007)

Dancing with the Stars. Taniec z gwiazdami (2005)

Szymon Majewski Show (2005)

Mamy Cię! (2004)

Kuba Wojewódzki (2002)

Ananasy z mojej klasy (2000)

Galeria: