Andrzej Chyra

  • Data urodzenia: 27.08.1964
  • Znak ziodiaku: Panna
  • Wiek: 54 lat

Biografia:

Filmografia:

Eter (2018)

Juliusz (2018)

1983 (2018)

Un peuple et son roi (2018)

7 uczuć (2018)

Ach śpij kochanie (2017)

Photon (2017)

Szron (2017)

Catalina (2017)

Pomiędzy słowami (2017)

Na granicy (2016)

Ostatnia rodzina (2016)

Prosta historia o morderstwie (2016)

Zjednoczone stany miłości (2016)

Las (2016)

Performer (2015)

11 minut (2015)

Carte Blanche (2015)

Znam kogoś, kto cię szuka (2015)

Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (2015)

Świt (2015)

Kamienie na szaniec (2014)

Obietnica (2014)

Molehill (2014)

Wina (2014)

W imię... (2013)

Psubrat (2013)

Nieulotne (2013)

Bilet na Księżyc (2013)

Towarzysz Jezus (2013)

Zdjęcie (2012)

Mörkt vatten (2012)

Miruna (2012)

Trick (2012)

Mafijne rozgrywki (2012)

Znieważona ziemia (2011)

Sponsoring (2011)

Daas (2011)

Agape (2011)

Mistyfikacja (2010)

Trick (2010)

Wszystko, co kocham (2009)

Magiczne drzewo (2008)

Nieruchomy poruszyciel (2008)

Katyń (2007)

Cztery poziomo (2007)

Palimpsest (2006)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006)

S@motność w sieci (2006)

Strajk (2006)

S@motność w sieci (2006)

Persona non grata (2005)

Komornik (2005)

Tulipany (2004)

Oficer (2004)

Ono (2004)

Dzień dobry kochanie (2004)

Powiedz to, Gabi (2003)

Zaginiona (2003)

Zmruż oczy (2003)

Pogoda na jutro (2003)

Siedem przystanków na drodze do raju (2003)

Symetria (2003)

Defekt (2003)

Magiczne drzewo (2003)

Przedwiośnie (2002)

Pieniądze to nie wszystko (2001)

Wiedźmin (2001)

Tam, gdzie żyją Eskimosi (2001)

Przedwiośnie (2001)

Córka (2001)

Bez miłości (2001)

Wyrok na Franciszka Kłosa (2000)

Miasteczko (2000)

Wielkie rzeczy: Gra (2000)

Dług (1999)

Kallafiorr (1999)

Wszystko co o tobie wiem (1999)

Romantyczne podróże do Polski (1998)

Zaklęta (1997)

Hrabia Henryk (1997)

Bar "Atlantic" (1996)

Zawrócony (1994)

Kolejność uczuć (1993)

Dekalog IV (1988)

Bez tajemnic (2011)

Aktorzy przyjechali (2010)

Wiedźmin (2002)

Twarze i maski (2000)

Miodowe lata (1998)

Boża podszewka (1997)

Honor dla niezaawansowanych (1995)

Kholat (2015)

Aram (2014)

Muzeum utracone (2014)

Szpiedzy w Warszawie (2012)

Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marzeń (2002)

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel (2001)

Nowy Sen – Krzysztof Warlikowski (2013)

Szymon Majewski Show (2005)

Kuba Wojewódzki (2002)

Taki to mroczny czas (1995)

Powiedz to, Gabi (2003)

Oficerowie (2006)

Galeria: