Agnieszka Dygant

  • Data urodzenia: 27.03.1973
  • Znak ziodiaku: Baran
  • Wiek: 46 lat

Biografia:

Filmografia:

Kobiety mafii 2 (2019)

Kobiety mafii (2018)

Botoks (2018)

Kobiety mafii (2018)

Listy do M. 3 (2017)

Botoks (2017)

Pitbull. Nowe porządki (2016)

Listy do M. 2 (2015)

Prawo Agaty (2012)

Listy do M. (2011)

Serce na dłoni (2008)

Tylko mnie kochaj (2006)

Sztuka masażu (2006)

Niania (2005)

Fala zbrodni (2003)

Zerwany (2003)

Spotkania (2003)

Jak to się robi z dziewczynami (2002)

Bez miłości (2001)

Córka (2001)

Egoiści (2000)

Twarze i maski (2000)

Enduro Bojz (2000)

Na dobre i na złe (1999)

Tydzień z życia mężczyzny (1999)

Patrzę na ciebie, Marysiu (1999)

Gosia i Małgosia (1998)

Okno na ulicę (1998)

Farba (1997)

Ojciec (1995)

Fatum (1995)

Biuro detektywistyczne Lassego i Mai. Stella Nostra (2015)

Rio 2 (2014)

Kosmiczna jazda. Hau! Hau! Mamy problem! (2014)

Smerfy 2 (2013)

Rio (2011)

Auta 2 (2011)

Biała i Strzała podbijają kosmos 3D (2010)

Geronimo Stilton (2009)

Renifer Niko ratuje Święta (2008)

Dżungla (2006)

Alex Rider: Misja Stormbreaker (2006)

I Ty możesz zostać bohaterem (2006)

Wiedźmin (2002)

Przeprowadzki (2000)

Dom (1980)

Mamy Cię! (2004)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: