Adam Woronowicz

  • Data urodzenia: 25.12.1973
  • Znak ziodiaku: Koziorożec
  • Wiek: 45 lat

Biografia:

Filmografia:

Ja teraz kłamię (2019)

Kurier (2019)

Kamerdyner (2018)

Play (2018)

Zimna wojna (2018)

Nielegalni (2018)

Pitbull. Ostatni pies (2018)

7 uczuć (2018)

Najlepszy (2017)

Dwie korony (2017)

Gwiazdy (2017)

Diagnoza (2017)

Sługi boże (2016)

Czerwony pająk (2015)

Basen (2015)

Demon (2015)

Body/Ciało (2015)

Perfect Killing (2015)

Żyć nie umierać (2015)

Pakt (2015)

Chemia (2015)

Pod Mocnym Aniołem (2014)

Fotograf (2014)

Pani z przedszkola (2014)

Między nami dobrze jest (2014)

Syberiada polska (2013)

Drogówka (2013)

Wałęsa. Człowiek z nadziei (2013)

Felix, Net i Nika oraz teoretycznie możliwa katastrofa (2012)

Miłość (2012)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012)

Rewelacyjny film (2012)

Krew z krwi (2012)

Ki (2011)

Uwikłanie (2011)

Baby są jakieś inne (2011)

Klub szalonych dziewic (2010)

Różyczka (2010)

Chrzest (2010)

Święty interes (2010)

Popiełuszko. Wolność jest w nas (2009)

Generał Nil (2009)

Rewers (2009)

Demakijaż (2009)

Zwerbowana miłość (2009)

Sprawiedliwi (2009)

Ten to chyba będzie świętym (2009)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Popiełuszko. Wolność jest w nas (2009)

Czas honoru (2008)

Tajemnica twierdzy szyfrów (2007)

Taxi A (2007)

Droga wewnętrzna (2006)

Mrok (2006)

Boża podszewka II (2005)

Męskie-żeńskie (2003)

Chopin. Pragnienie miłości (2002)

To my (2000)

Enduro Bojz (2000)

Miasteczko (2000)

Torowisko (1999)

Skok (1999)

Web Therapy (2015)

Komisarz Alex (2011)

Ojciec Mateusz (2008)

Ekipa (2007)

Klinika samotnych serc (2005)

Kryminalni (2004)

Oficer (2004)

Na dobre i na złe (1999)

Sensacje XX wieku (1983)

Ant-Man i Osa (2018)

Misiek w Nowym Jorku (2016)

Wierszyki domowe (2016)

Duchem ciosany (2009)

Wakacje: żegnaj szkoło (2001)

Święty interes (2010)

Kuba Wojewódzki (2002)

Galeria: